οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Συγκινημένος/συγκινημένοι-πώς αλλιώς…-από χθες, Παρασκευή-26 Απριλίου 2024 και ώρα 13:17, που η κόρη μας, η αγαπημένη μας , μονακριβή μας Εβελίνα, έφερε στον κόσμο το υγιέστατο τέκνο της, το κοριτσάκι της, βάρους 3,03 χιλιογράμμων....


ΚΑΙ ΕΤΕΚΕ ΤΕΚΝΟΝ ΘΗΛΥ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΝ

Εγεννήθη η Χρήστου, μικρού ονόματος που θα ακολουθήσει εν καιρώ, τέκνο του ζεύγους Άλκη Χρήστου και Εβελίνας Μηχιώτη. 

Η ζωή είναι ένα αδιάκοπο, δυναμικό άθροισμα σταθμών και στιγμών, που σωρεύονται στην πορεία καθενός εξ ημών, προβλεπτών και αναμενόμενων ή μη, αλλά και κατ’ ευχήν ενίοτε. Και μία από αυτές, τις τελευταίες- πλην πρώτες στην ιεράρχηση, η οποία και παραμένει ανεξίτηλη στην μνήμη σου, είναι αυτή της ώρας που για πρώτη φορά θα γίνεις παππούς/γιαγιά, που θα ακούσεις το πρώτο κλάμα από το πρώτο πλάσμα που φέρνει στον κόσμο το παιδί σου. 

Συγκινημένος/συγκινημένοι-πώς αλλιώς…-από χθες, Παρασκευή-26 Απριλίου 2024 και ώρα 13:17, που η κόρη μας, η αγαπημένη μας , μονακριβή μας Εβελίνα, έφερε στον κόσμο το υγιέστατο τέκνο της, το κοριτσάκι της, βάρους 3,03 χιλιογράμμων. Τής εύχομαι/τής ευχόμαστε οι δύο γονείς της να ζήσει και να προοδεύσει εις το βίο της, οι ημέρες του βίου της να είναι όμορφες και δημιουργικἐς κι εμείς να χαιρόμαστε για αυτές, η δική της χαρά να είναι και δική μας, με τη συμπαράστασή μας πάντοτε ισχυρή, απολύτως δεδομένη στις στιγμές του βίου της. 

Συγχαρητήρια για το παιδάκι που αποκτήσατε Εβελίνα και Άλκη, Άλκη και Εβελίνα, οι όμορφες στιγμές να κυριαρχούν στη δική σας κοινή πορεία στη ζωή. 

Για κάθε παππού και γιαγιά, των οποίων οι γεννήτορες δεν είναι πλέον στη ζωή, το γεγονός ότι έρχεται στη ζωή ένα νέο πλάσμα αναζωογονεί το βίο τους, προσφέρει νέες συγκινήσεις και-γιατί όχι…-νέα καθήκοντα. 

΄Αντε να έλθει η Δευτέρα να γυρίσετε με τη μικρούλα στο σπίτι, Εβελίνα και Άλκη…Το δωμάτιό της, άλλωστε, το έχετε ήδη έτοιμο και την περιμένει. Με το καλό!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου