οι κηπουροι τησ αυγησ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΜΙΛΙΤΑΙΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ "Militaire", ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ... "













«Η εργαλειοποίηση των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων δεν μπορεί να συνεχιστεί», τονίζει το Τμήμα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του για τα περιβότητα πλέον «πλεύσιμα»! Το militaire.gr με άρθρο του εξήγησε γιατί το όλο ζήτημα εξελίχθηκε σε μέγα φιάσκο.

Στην ανακοίνωση του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι «πριν καν στεγνώσει το μελάνι των πρωθυπουργικών ανακοινώσεων, η δημοσιοποίηση της εν λόγω ΚΥΑ αποκάλυψε τη διαχρονική κοροϊδία του “επιτελικού κράτους” της ΝΔ προς τις γυναίκες και τους άντρες των Ειδικών Δυνάμεων».

«Η εργαλειοποίηση των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων δεν μπορεί να συνεχιστεί», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «οι κενές περιεχομένου εξαγγελίες και ο εμπαιγμός με παραπλανητικές ανακοινώσεις για την μέριμνα προσωπικού, προσβάλλουν την ιστορία, το ήθος και τις πραγματικές ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τυμπανοκρουσίες ο Πρωθυπουργός και η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας ανακοίνωσαν πρόσφατα το περίφημο «επίδομα στόλου» προσπαθώντας να αλλάξουν την ατζέντα και να αποδείξουν το δήθεν ενδιαφέρον τους για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Όμως πριν καν στεγνώσει το μελάνι των πρωθυπουργικών ανακοινώσεων, η δημοσιοποίηση της εν λόγω ΚΥΑ αποκάλυψε τη διαχρονική κοροϊδία του «επιτελικού κράτους» της ΝΔ προς τις γυναίκες και τους άντρες των ΕΔ.

Όπως καθένας μπορεί να διαβάσει στην εν λόγω απόφαση το πολυδιαφημισμένο «επίδομα στόλου», που με συνοπτικές διαδικασίες μετονομάστηκε σε «επίδομα ειδικών αποστολών», περιγράφεται με θολό τρόπο και τελικά καταλήγει στο να πάρουν τα στελέχη ψίχουλα ή ακόμη και να γίνει απαγορευτική η χορήγησή του, καθώς αποκλείει όσους ήδη λαμβάνουν ημερήσια αποζημίωση για τα εκτός έδρας καθήκοντά τους.

Η Κυβέρνηση τελεί σε πανικό. Η εργαλειοποίηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι κενές περιεχομένου εξαγγελίες και ο εμπαιγμός με παραπλανητικές ανακοινώσεις για την μέριμνα προσωπικού προσβάλλουν την ιστορία, το ήθος και τις πραγματικές ανάγκες των ΕΔ της χώρας μας».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου