οι κηπουροι τησ αυγησ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΣΤ. ΚΑΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA; ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ...

















Τελικά το τσουβάλιασμα των δημοσιογράφων ως δήθεν συνυπεύθυνων για το έγκλημα στα Τέμπη ξεκίνησε δυστυχώς από την ΕΣΗΕΑ.Μετά ακολούθησε η ψυχαγωγία της Αρβύλας και άλλων κυρίων και κυριών σε πρωινά και στο τηλεοπτικό μεσημεράκι της ίδιας μέρας.

Εντελώς ξαφνικά το Σάββατο αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Αlpha «KΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ» για να βγάλει λάδι την σύμπραξη των 7( ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) στην πλειοψηφία του ΔΣ που έβγαλαν την ανακοίνωση της ντροπής και να πάρει συνέντευξη από τον ΓΓ της ΕΣΗΕΑ και Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρο Καπάκο.

Δεν ξέρουμε αν η παρουσιάστρια ήξερε την αλήθεια αλλά όλοι μαζί ευθυνονται για μια βρώμικη τηλεοπτική κατασκευή που μόνο την ενημέρωση ΔΕΝ υπηρετεί και απαιτεί την παρέμβαση του ΕΣΡ γιατί η εκπομπή παρουσιάζει το θέμα που «ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ».

Με λίγα λόγια έκρυψαν ότι η ΕΣΗΕΑ μετά την πρώτη ανακοίνωση έβγαλε άλλες δύο. Την δεύτερη για αναδίπλωση και τη τρίτη για να κρύψει τις ευθύνες της πίσω από το παραλήρημα κατά των δημοσιογράφων συνολικά από το Ράδιο Αρβύλα.Η παρουσιάστρια ο Καπάκος και ένας άλλος , από την ίδια εκπομπή, «έθαψαν» την δεύτερη ανακοινωση και παρουσίασαν την Τρίτη ως δεύτερη για να φανει ότι ΔΗΘΕΝ υπερασπίζονται την μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων που με την πρώτη ανακοινωση τους είχαν στοχοποιήσει.

Πρόκειται για κλασικά συριζέικα τεχνάσματα που μεταχειρίζονται χρόνια τώρα τα ορφανά του συστήματος Παππά, Αντωνιάδου και Καπάκος, με την άψογη συνεργασία τους στην ΕΣΗΕΑ και στον ΕΔΟΕΑΠ με την διαπλοκή.

Για του λόγου του αληθές τώρα

-Την Παρασκευή 3.3.2023 ώρα 13.10 αναρτήθηκε η πρώτη ανακοινωση της ΕΣΗΕΑ που στοχοποιούσε όλους τους δημοσιογράφους με τίτλο « Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον Μία Συγνώμη και μία υπόσχεση…».

Την έκδοση της ανακοινωσης ψήφισαν οι 6 της Αντωνιάδου και του Καπάκου και ξεσήκωσε θύελα διαμαρτυριών γιατί έβαζε όλους τους συντάκτες στο ίδιο τσουβάλι Ελεγε φυσικά ψέμματα διότι υπήρξαν κυρίως στις εφημερίδας και στις ιστοσελίδες πολλά άρθα και ρεπορταζ για όσα συνέβαιναν στους σιδηροδρόμους και για τις καταγγελίες συνδικαλιστών κ.α.

-Την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 11 πμ το θέμα της ανακοίνωσης και των ευθυνών της πλειοψηφίας ετέθη στη συνεδρίαση του ΔΣ από την αντιπολόιτευση μαζί με την πρόταση για 24ωρη απεργία .Κάτω από την σκληρή κριτική η πλειοψηφία υποχρεώθηκε να εκδώσει νεα ανακοίνωση με άλλοθι την απεργία και το συλαλλητήριο της Τετάρτης και με μια κωλοτούμπα να επιχειρήσει να μπαλλώσει όπως- όπως τα πράγματα

Η ανακοίνωση αναρτήθηκ την Τρίτη 7.3.2023 ώρα 17.45 και αναφέρει «….Τα ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν την απόλυτη ευθύνη για την ιεράρχηση και την προβολή της επικαιρότητας, κρίνονται καθημερινά. Η συντριπτική πλειονότητα των δημοσιογράφων εργάζονται σκληρά προσπαθώντας να τιμούν την αποστολή τους..»

-Την ίδια μέρα Τρίτη 7.3.2023 δύο ώρες αργότερα στις 19.23 βγαίνει η τρίτη ανακοίνωση ,χωρίς προηγούμενη συζήτηση η απόφαση στο ΔΣ για τις τηλερπερσόνες , μήπως και θολώσουν τα νερά.

Μην βιαστείτε να πείτε πολύς θόρυβος για μια ανακοίνωση γιατί το  ΜΥΣΤΙΚΟ που κρύβεται πίσω από την σφήνα είναι  ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ όπως συζητούνται κάθε εβδομάδα στο ΔΣ του Ταμείου των δημοσιογράφων τον ΕΔΟΕΑΠ και τελευταία ακούγονται πολλά.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ:  https://www.esiea.gr/tilepersones-timites-ergaleiopoioyn/
https://www.esiea.gr/oi-dimosiografoi-tis-athinas-enonoyn-t/
https://www.esiea.gr/dimosiografia-gia-to-dimosio-symfero/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου