οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...

 


Καλή δύναμη, γιά όμορφο εκλογικό αγώνα, που τρέχει από σήμερα και επισήμως γιά τις 21 Μαΐου 2023, γιά τον οποίο ο Διονύσης Χατζηδάκης αποτελεί τη βέλτιστη εγγύηση.

Ο Νότιος τομέας της Β' Αθηνών βρίσκει στο πρόσωπό του Χατζηδάκη έναν από τους συνεπέστερους εκφραστές του.Και βεβαίως δικαιούται,τού οφείλουμε θα τολμούσα να πω,τον σταυρό μας, ή εναν, οπωσδήποτε, από τους σταυρούς μας! Ένας εξαιρετικός υποψήφιος, που, όπως κοσμεί τη σημερινή Βουλή, θα την κοσμεί και στην επόμενη, τη μεθεπόμενη κ.ο.κ.

Ακούραστος, εργατικός, αποτελεσματικός, όπως και στη θητεία του, ως Δήμαρχος Φαλήρου, επί σειρά 17 ετών, γιά τέσσερις διαδοχικές εντολές. Και τέλος, ως Ναύαρχος ε.α. πάντοτε στο πλευρό των συναδέλφων του στο ΠΝ, όπως τελευταία γιά τα "πλεύσιμα¨σε όλα τα πληρώματα του Στόλου, γιά όσον χρόνο τελούν εν πλω, όπως ο ίδιος προσπάθησε. Και προηγουμένως για το αφορολόγητο των πτητικών και καταδυτικών επιδομάτων των δικαιουμένων εις το Προσωπικό των ΕΔ. 

Κοντά σου, Διονύση Χατζηδάκη!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου