οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ...

Σύγκληση του Συμβουλίου 
Ανώτατης Ακαδημαϊκής και 
Στρατιωτικής Εκπαίδευσης (Σ.Α.Α.Σ.Ε.)












Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης προήδρευσε σε σύσκεψη του Συμβουλίου Ανώτατης Ακαδημαϊκής και Στρατιωτικής Εκπαίδευσης (Σ.Α.Α.Σ.Ε.) που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ», και κατά την οποία εξετάστηκαν θέματα Ημερήσιας Διάταξης ως ακολούθως:

● Ίδρυση και λειτουργία Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΙΠΜΣ) της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) και του Ιόνιου Πανεπιστημίου με τίτλο «Στρατιωτική Ιστορία – Ιστορία Πολέμου».
● Ίδρυση και λειτουργία αυτόνομου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της ΣΣΕ με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Αναλυτική Μεγάλων Δεδομένων».
● Θέματα οργάνωσης και διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ).
● Διαδικασία υποβολής ερευνητικών προγραμμάτων των ΑΣΕΙ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, καθώς και οι Διοικητές και Κοσμήτορες των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου