οι κηπουροι τησ αυγησ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

"...Για τούτο αιτούμαι να παρευρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και να θεμελιώσω εμπεριστατωμένα ότι η Αρκούδα πρέπει επειγόντως να σταλεί πίσω στις ρωσικές στέπες· δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο μεσογειακό δημοκρατικό κλίμα. Παρακαλώ όπως το παρόν έγγραφο διανεμηθεί σε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου..."

Από "ΤΑ ΝΕΑ" και...

"ΤΑ ΝΕΑ", 28/02/19
Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ...

Προς Κυβέρνηση της Ελλάδος
Υπουργικό Συμβούλιο
Κοινοποίηση: Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας

Χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, γνωστότερου ίσως ως «ο Αρκουδιάρης», με την οποία αιτείται να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος για να το «ενημερώσει για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά τους κανονισμούς … προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης».

Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι ο πολιτικός ανήρ κ. Αρκουδιάρης κινείται με μόνο μέλημα το δημόσιο συμφέρον και δεν τον ενδιαφέρει ούτε η επανεκλογή του ούτε η κατοχύρωση της θέσης του ως υπουργού, όπως υποστηρίζουν δόλιοι εχθροί του επειδή εμφανίζεται πρωθυπουργικότερος του Πρωθυπουργού σε επιθέσεις κατά του κ. Στουρνάρα και γενικώς κατά ανεπιθύμητων τεχνοκρατών και πολιτικών, υπερτιμημένων και μη, με στόχο τη δημοσιότητα και τη μη αποπομπή του από την κυβέρνηση - λένε οι δόλιοι εχθροί του.

Ομως, σαν πολίτης, πολιτικός, βουλευτής και υπουργός - και πρωτίστως ως υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος - όφειλε να έχει ήδη καταγγείλει στη Δικαιοσύνη τυχόν περιπτώσεις δανείων που έχουν χορηγηθεί παρανόμως και αντικανονικά. Οσο δεν το κάνει, είτε σηκώνει μπουχό για να καλύψει δικές του πομπές είτε απλώς δεν έχει στοιχεία (άλλωστε θα τα είχε ήδη δώσει στον λεγόμενο «κυβερνητικό Ρασπούτιν», αν είχε) - άρα, δημιουργούνται υποψίες ότι όλα αυτά γίνονται για τους λόγους που επικαλούνται οι εχθροί του.

Επιπλέον, πώς θα μετάσχει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού εκεί απαγορεύεται το κάπνισμα; Νομίζει ότι και εκεί η κατάσταση είναι «μπάτε αρκουδιάρηδες, καπνίστε, και φυσήξτε τον καπνό κατάμουτρα στον Κραουνάκη»;

Επειδή η συμπεριφορά του κ. Πολάκη προσιδιάζει μάλλον προς αρκούδας, και δη ρωσικής-κομμουνιστικής, που νομίζει ότι μπορεί να ασκεί εξουσία δια του όγκου της, επιδεικνύοντάς τον σε πίστες και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας τρομάξει.

Επειδή η συμπεριφορά του είναι γελοία, απρεπής, καταρρακώνει κάθε έννοια ευνομούμενης πολιτείας και επομένως, ως εκ της γελοιότητάς της, επικίνδυνη για τους φιλελεύθερους δημοκρατικούς θεσμούς που η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να προστατεύει,

Για τούτο

αιτούμαι να παρευρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και να θεμελιώσω εμπεριστατωμένα ότι η Αρκούδα πρέπει επειγόντως να σταλεί πίσω στις ρωσικές στέπες· δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο μεσογειακό δημοκρατικό κλίμα.

Παρακαλώ όπως το παρόν έγγραφο διανεμηθεί σε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

...η επιβεβαίωση από το κομματικό δελτίο της "ΑΥΓΗΣ"

"Η ΑΥΓΗ", 28/02/19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου