οι κηπουροι τησ αυγησ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Μετά τον κατάπλου της Φ/Γ ΥΔΡΑ στο ΝΣ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος– Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη ΠΝ και καλωσόρισαν τον Κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της Φ/Γ, συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής....






Έπιασε ΠΑΤΡΙΔΑ η μπαρουτοκαπνισμένη ΥΔΡΑ… Υποδοχή ηρώων (vid./pics)













H Φρεγάτα (Φ/Γ) ΥΔΡΑ κατέπλευσε σήμερα, Πέμπτη-06 Ιουνίου 2024, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ), περατούμενης της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES. Μετά τον κατάπλου της Φ/Γ ΥΔΡΑ στο ΝΣ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος– Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη ΠΝ και καλωσόρισαν τον Κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της Φ/Γ, συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

Τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων επεφύλαξαν υποδοχή ηρώων στους συναδέλφους τους της φρεγάτας ΥΔΡΑ η οποία επέστρεψε μετά από από 102 ημέρες από την αποστολή της στην Ερυθρά θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν. Το πλήρωμα της ελληνικής φρεγάτας, ως τμήμα της ευρωπαϊκής επιχείρησης “ΑΣΠΙΔΕΣ” επί 3 μήνες συνόδευσε περισσότερα από 40 ευρωπαϊκά εμπορικά πλοία. Υπενθυμίζεται ότι η Φ/Γ Ύδρα χρησιμοποίησε τα όπλα σε πραγματική πολεμική επιχείρηση καταρρίπτοντας και drone των Χούθι.

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου