οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΓΙΑ ΚΑΤΑΡαμένες επενδύσεις ή γιά Καταρ-αμένες επενδύσεις, εν είδει μαντείας....

Από το  ημερολόγιό μου στο fb

προ οκτώ ετών



"Διασταυρωμένα" ρεπορτάζ, πριν καλά-καλά αρχίσει η διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά εις το Κατάρ, λές κι οι σχετικές παροτρύνσεις την Κυριακή, από το κομματικό δελτίο της "ΑΥΓΗΣ, του ΣΥΡΙΖΑίου προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημ. Τρίμη και του αρθρογράφου της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" Παντ. Μπουκάλα να έπιασαν τόπο. 

Με την εξαίρεση από "ΤΑ ΝΕΑ" και την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" που δεν έσπευσαν να προδικάσουν οτιδήποτε ως προς την έκβαση της επίσκεψης του πρωθυπουργού ελλείψει... ενστίκτων στρατευμένης δημοσιογραφίας που δύναται προβλέπει τα γενησόμενα, η "ΑΥΓΗ" εξορκίζει την...περίοδο κυνηγιού επενδύσεων από τον Αντ. Σαμαρά, ευχόμενη να αποτύχει, τις οποίες δεν απέχει και να χαρακτηρίσει καταραμένες, είτε με την γραφή "ΚΑΤΑΡαμένες", είτε "Καταρ-αμένες" όπως προτιμά η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ". Η "γραμμή" μπορεί να μην έφθασε στην "Εφ.Συν" ή να έφτασε αλλά η τελευταία να επέλεξε την...ανυπακοή, με την επιθυμία να μη συμπέσει με την "Ε", όπως θα συνέβαινε εάν ευθυγραμμιζόταν...

Αυτό λέγεται δημοσιογραφική (αν)αξιοπιστία.Σεβασμός ουδείς προς την ίδια την πραγματικότητα και το αναγνωστικό κοινό, που απαντά με την αυξανόμενη αποχή του από το ταμείο των περιπτέρων!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου