οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΝ 8 ΣΕΛΙΔΕΣ ΡΙΧΝΕΙ Η "Εφ.Συν" ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"....

Από το ημερολόγιό μου  στο  fb

προ οκτώ ετών




Με επίθεση...πρόσθετων σελίδων, οκτώ παρακαλώ,απάντησε η "Εφ.Συν" στον ακήρυκτο πόλεμο με την "Ε", υποσχόμενη "περισσότερη ύλη, πλούσια ρεπορτάζ, κοινωνικά και πολιτικά άρθρα έξω από τη λογική του συμβιβασμού και της υποτέλειας και κοντά στο συνεταιριστικό πνεύμα"(...). Τί σημαίνει συνεταιριστικό πνεύμα στο Τύπο απομένει βεβαίως να το παρουσιάσουν,αν και ακούγεται εξ αρχής ως έπεα πτερόεντα.

Βεβαίως δεν ήταν απούσα η εφημερίς της οδού Κολοκοτρώνη 8 και εις τον ανταγωνισμό αριστερής ή ακροαριστερής φρασεολογίας, με το ημισέλιδο άρθρο του θεωρητικίζοντος Γιώργου Σταματόπουλος με "κάτι λίγα γιά τους οργανικούς διανοουμένους" οι..."λακέδες της εξουσίας, οι αμέτοχοι του έρωτα, αλληλεγγύης, συγκίνησης...όπως δείχνουν τα γραπτά τους και τα έπεά τους". Τί κείμενα μου θυμίζει αυτή η παραπομπή σε "λακέδες", του υπευθύνου της επιλογής δημοσιευόμενων επιστολών εις την πρώην "Ε", τί μου θυμίζει και δεν μου βγαίνει;...

Πάντως και ο σημερινός αγώνας "Ε"-"Εφ.Συν" πάλι έληξε με 1-0 ή 64 σελίδες έναντι 56 σελίδων. Φαίνεται ότι έχουν κάποια ολίγα εις το Ταμείο με απλήρωτους τους συντάκτες. Και η δαπάνη των πρόσθετων οκτώ σελίδων δεν είναι και ασήμαντη! Αλλά μπροστά σε έναν αγώνα αλληλοεξοντώσεως δίχως τέλος, η κάθε πλευρά παίζει τα πάντα!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης 


 ΧΘΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ...



Υπόθεση γιά έναν παίκττηη η χθεσινή, με την "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΠΙΑ", να ανεβάζει τις ταχύτητες σε αριστερη πλειοδοσία, αλλά χωρίς αντίπαλο, καθώς δεν κυκλοφορεί τις Κυριακές η "Εφ.Συν". Από Δευτέρα και πάλι κανονικός αγώνας με δύο ομάδες στο "γήπεδο" μέχρι το Σάββατο, στον αγώνα ποια θα ανεβάσει περισσότερο τα γκάζια. Γιά να δούμε και τις προχθεσινές αντίπαλες κυκλοφορίες, του Σαββάτου 26/1, ημέρα που και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα!

Ένας ανελέητος αγώνας αλληλοεξόντωσης, όπως οδηγήθηκαν τα πράγματα. Κι όποιος αντέξει, αν αντέξει. Γιατί σημασία πόσα "ειστήρια" θα πουλήσεις!

Σ.Χ.Μ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου