οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛΛ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ...

Από "ΤΑ ΝΕΑ", και...

"ΤΑ ΝΕΑ", 29/11/19
...από την "Εφ.Συν"

Στα μανταλάκια τα γαλάζια ρουσφέτια
ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗ


Λίστα από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. με τα «βιογραφικά» 62 διοικητών νοσοκομείων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με βασικό προσόν τα κομματικά τους ένσημα.

Mετωπική επίθεση στη Ν.Δ. για το θέμα των «γαλάζιων» διοικητών των νοσοκομείων εξαπολύει για ακόμη μία ημέρα το Κίνημα Αλλαγής, κρεμώντας στα μανταλάκια τις 62 πιο χαρακτηριστικές κομματικές επιλογές προσώπων που διορίστηκαν από την κυβέρνηση σε επιτελικές θέσεις ευθύνης στον χώρο της δημόσιας υγείας.

Πρόκειται για περιπτώσεις αποτυχημένων βουλευτών και πολιτευτών, τοπικών στελεχών της Ν.Δ., συνεργατών πρώην και νυν υπουργών, ακόμη και στενών συγγενών τους.

Δίνοντας το πολιτικό στίγμα του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ενάντια στην αμιγώς και εξόφθαλμα πελατειακή συμπεριφορά της Ν.Δ., η Φώφη Γεννηματά είχε κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για κομματική συναλλαγή που φέρει τη σφραγίδα του. «Δεν είναι αδέξιοι, είναι δεξιοί», σχολίασε η επικεφαλής του κεντροαριστερού φορέα, ανακοινώνοντας την άμεση κατάθεση πρότασης νόμου για την αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα, ενώ επίκαιρη ερώτηση για τους διορισμούς σε θέσεις ευθύνης κατέθεσε ήδη ο βουλευτής Επικρατείας, Γιώργος Καμίνης.



«Πολύ γρήγορα η Ν.Δ. πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τις διακηρύξεις για “φιλελεύθερη” αξιοκρατία και καταφεύγει στις παλιές και καταδικασμένες πρακτικές», ανέφερε χθες από την πλευρά ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου