οι κηπουροι τησ αυγησ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑ-ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ Η ΚΑΒΒΑΔΙΑ...

Από "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"



Θέση απέναντι στα σχόλια που έχουν ακουστεί από την Κυριακή και αφορούν στην αμφίεση του Σωτήρη Τσιόδρα, πήρε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία.

Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγω για «χυδαία, απεχθή "σχόλια" του αντιπάλου», αναφέρθηκε στις αξίες της αριστεράς και προειδοποίησε για τον κίνδυνο να μοιάσειο κάποιος με αυτό που ξορκίζει...

Αναλυτικά η ανάρτησή της στα social media: «Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, η εμφάνιση και τα ρούχα κάποιου/ας δεν αποτελούσαν ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, είναι σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής/επικοινωνιακής κριτικής και χλευασμού.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, οι άνθρωποι κρίνονται από την – ή την μη – προσφορά τους και το αποτύπωμα που αφήνουν.

Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου - από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…».


 Με αφορμή τον εμβολιασμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, χωρίς κάμερες το πρωί στον «Ευαγγελισμό», αλλά και τον «χαμό» με το φανελάκι του Σωτήρη Τσιόδρα, η Έλενα Ακρίτα βρήκε ευκαιρία για τρολάρισμα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έγραψε στο Facebook: «Ο Τσίπρας για να μη θέλει κάμερες σκέψου τί χάλια είναι το φανελάκι του». Πάντως, για να λέγονται όλα, υπερασπίστηκε τη θέση του Τσίπρα για εμβολιασμό χωρίς κάμερες απαντώντας σε σχετικό σχόλιο: «Δημόσια εμβολιαστηκε. Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου