οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Στην κάλπη, με την ψήφο μας, επιλέγουμε και πρόσωπα. Με γνωρίζετε. Είμαι πάντα παρών. Συνεπής στις θέσεις και στα πιστεύω μου. Έτσι θα συνεχίσω. Συστρατεύομαι στη μάχη για καλύτερη Ελλάδα με όλες μου τις δυνάμεις. Με αγάπη και αφοσίωση στην Πατρίδα, όπως απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Με γνώση και αποφασιστικότητα, όπως απαιτούν οι κρίσιμοι καιροί. Με ειλικρίνεια και ήθος, όπως απαιτούν οι πολίτες από τους εκπροσώπους τους. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας....













Φίλες και φίλοι,

Την 21η Μαΐου αποφασίζουμε με τη δύναμη της ψήφου μας για το πώς θα πορευθεί η Πατρίδα μας και εμείς μαζί της την επόμενη μέρα.

Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές. Κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνονται η πορεία της οικονομίας, η ασφάλεια και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Θα προχωρήσουμε μπροστά με βήμα σταθερό και στιβαρό ή θα αφεθούμε σε δίνη αβεβαιότητας και οπισθοδρόμησης;

Η απάντηση είναι: Σταθερά μπροστά!

Αυτό το διασφαλίζει μόνον η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια δοκιμαστήκαμε στα πολύ δύσκολα. Παρά τις πρωτοφανείς κρίσεις και προκλήσεις, η Ελλάδα έμεινε όρθια. Ταυτόχρονα προόδευσε. Με ασφάλεια. Με διεθνή αναγνώριση και κύρος. Με άλματα στην ψηφιοποίηση του κράτους. Με δυναμική οικονομία συνεχούς ανάπτυξης. Με μειωμένη ανεργία. Με στήριξη στους αδύναμους. Με λιγότερους φόρους. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Σκοπός μας τώρα, καλύτεροι μισθοί και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. Ψηλά στις προτεραιότητές μας είναι οι νέοι.

Αναγνωρίζουμε και διδασκόμαστε απ’ τα λάθη μας. Τα διορθώνουμε. Προχωράμε απέναντι στο λαϊκισμό και στο διχαστικό λόγο. Απέναντι στα άκρα και στις ακρότητες.

Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι απαραίτητη. Η συμμετοχή είναι δύναμη. Με την αποχή, άλλοι αποφασίζουν για εμάς και τη ζωή μας. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί.

Στην κάλπη, με την ψήφο μας, επιλέγουμε και πρόσωπα. Με γνωρίζετε. Είμαι πάντα παρών. Συνεπής στις θέσεις και στα πιστεύω μου. Έτσι θα συνεχίσω.

Συστρατεύομαι στη μάχη για καλύτερη Ελλάδα με όλες μου τις δυνάμεις. Με αγάπη και αφοσίωση στην Πατρίδα, όπως απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Με γνώση και αποφασιστικότητα, όπως απαιτούν οι κρίσιμοι καιροί. Με ειλικρίνεια και ήθος, όπως απαιτούν οι πολίτες από τους εκπροσώπους τους.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.

Η στήριξή σας είναι η δύναμή μου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Γιώργος Κουμουτσάκος

Μαζί και πάλι νικητές!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου