οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

"...Γιά να το πούμε πιό απλά: Κατ’ ελάχιστον «λούμπεν» και μάλλον δυνάμει Χρυσαυγίτες, όσοι στέκονται απέναντι στο αφήγημα των ΣΥΡΙΖΑίων γιά το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ex contrario «μη κανονικοί», κάτι σαν αποστήματα έναντι των «κανονικών» που σύρονται πίσω από την κυβερνητική προπαγάνδα, κάπως σαν έκφραση καθαρότητας των ιδεών και των φορέων τους... "

ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ", 1.733 (332)



Ένας νέος όρος αυτός της «κανονικότητας» με όλα τα παράγωγά του, συνώνυμα και αντιστρόφως, φαίνεται ότι προωθείται από το κομματικό δελτίο της «ΑΥΓΗΣ», αλλά και προφανώς διόλου τυχαίως από τους περιφερόμενους εκπροσώπους της εφημερίδας (τρομάρα της...) του ΣΥΡΙΖΑ στις εκπομπές των Τ/Ο σταθμών.

«Κανονικοί άνθρωποι», από τη σελίδα των παραπολιτικών της ημιεπίσημης κυβερνητικής εφημερίδας οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα και τον Πειραιά, Ηλιόπουλος και Μπελαβίλας, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ανθυποψηφίους τους; Εξόχως αλλαζονικό αυτό, αλλά ιδιαιτέρως ευσχήμως ρατσιστικό ακούγεται αυτό, από τις σελίδες μάλιστα ενός φύλλου που θέλει να προβάλλει ως πιστό αντιρατσιστικό βήμα.

Γιά αυτούς τους δύο, αποτελεί...επιτρεπτή κανονικότητα ότι συνεχίζουν να διατηρούν θέσεις στην Κυβέρνηση ο πρώτος, ως Υφυπουργός της Αχτσιόγλου, στον Οργανισμό «Ανάπλαση Αθήνας» ΑΕ ο δεύτερος ως Πρόεδρος του ΔΣ, την στιγμή που έχουν ανακηρυχθεί επισήμως επίσημοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι προέχον είναι η καθεστωτική τους λογική.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, με την «ΑΥΓΗ» πρωί-πρωί στα περίπτερα, νάσου κι ο σύντροφος Πουλακίδας, κοινοβουλευτικός συντάκτης του φύλλου, να απαντά σε ερώτηση της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ» να απαντά στην ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, εάν η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών έκανε ζημιά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ...«όχι στους κανονικούς ανθρώπους»(!). Και να πώς το «εξήγησε» ο ολιγόνους: «Αν μιλήσεις με τα λούμπεν στοιχεία που έχουν εισβάλει στο δημόσιο λόγο έχουν κάνει μεγάλη ζημιά...Αυτοί που έχουν αναλάβει να διαχειρισθούν το Μακεδονικό, ένα θέμα εθνικού ενδιαφέροντος, έχουν τεράστια ευθύνη, το χειρίσθηκαν με αυτόν τον τρόπο, ώστε να το εκφυλίσουν, αφήνοντας να πάρει την πολιτική ηγεμονία η Χρυσή Αυγή...».

Γιά να το πούμε πιό απλά: Κατ’ ελάχιστον «λούμπεν» και μάλλον δυνάμει Χρυσαυγίτες, όσοι στέκονται απέναντι στο αφήγημα των ΣΥΡΙΖΑίων γιά το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ex contrario «μη κανονικοί», κάτι σαν αποστήματα έναντι των «κανονικών» που σύρονται πίσω από την κυβερνητική προπαγάνδα, κάπως σαν έκφραση καθαρότητας των ιδεών και των φορέων τους...

Μήπως κινδυνεύουμε να δούμε επίδοξους κρυπτο-ναζιστές ή νεο-σταλινικούς στην πορεία προς τις εκλογές; Ας το προσέξουμε, ώστε, τουλάχιστον να μην εκπλαγούμε, από ρουκέτες που θα εκτοξεύουν διάφοροι Πουλακήδες ή εξυπνάδες από τις σελίδες της θλιβερής «ΑΥΓΗΣ»:

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου