οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΧΕΙΡΑΓΩΓΗΤΕΣ...

Από την "ΕΣΤΙΑ"

"ΕΣΤΙΑ", 29/01/19

...και από την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"





Με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, άφησε σαφείς αχμές για την αποστρατεία του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ....... », σημείωσε ο ανώτατος αξιωματικός, συμπληρώνοντας επιπροσθέτως πως : « είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ».




Ας σημειωθεί πως ο Αρχηγός Στόλου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή μιας και απαντώντας σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχτηκε σημείωσε αινιγματικά πως: «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».

ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ: Στην αποστρατεία του Αρχηγού Στόλου θα ήταν...άδικο να μην συνυπολογίσει κανείς την επιλογή του ΣΑΓΕ στο προόσωπο του νεοπροαχθέντος Αντιναυάρχου Ι. Παξεβανή, μέχρι σήμερα Υπαρχηγού ΓΕΝ και πλέον Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ. Στο ενεργητικό θα προσεμέτρησε αποφασιστικώς και η προηγούμενη θητεία του ως Διευθυντή Στρατιωτικού Γραφείου του πρώην ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα από το ΣΥΡΙΖΑ επί Υπουργίας Καμμένου.Μπορούσε να μην αμειφθεί αναλόγως;Σ.Χ.Μ.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα την αποστρατεία Παυλόπουλου είχε σχολιάσει και με tweet του ο απελθών υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 28 Ιανουαρίου 2019

Σήμερα, ο Αρχηγός Στόλου επανήλθε δημοσιοποιώντας μια επιστολή που του έστειλε ναύτης όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.

Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου