οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΚΕΡΗΣ: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΝΕΤΑ-ΣΚΕΤΑ...


















Είναι άγνωστο εάν μεταξύ των αγορητών της διήμερης συνεδρίασης της Βουλή που άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο, γιά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, περιληφθούν τελικώς κάποιοι εκ των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας, Ερεύνης και Θρησκευμάτων, σύντροφοι Ευκλ. Τσακαλώτος και Κ. Γαβρόγλου αντιστοίχως ή/και η αντιπρόεδρος της ΒτΕ συντρόφισσα Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

Εάν πάντως τινές εξ αυτών ανέλθουν στο βήμα και μιλήσουν γιά...αντιπολίτευση που αφίσταται της εθνικής γραμμής(!), ας τούς θυμίσει κάποιος αυτό που ο ειδικός αγορητής της ΝΔ υπενθύμισε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης, Γ. Κουμουτσάκος, τη Δευτέρας: Ότι και οι τρεις, ομού με το διευθυντή του κομματικού δελτίου της «ΑΥΓΗΣ», αμέσως προηγουμένως εκ των απορρήτων του Π/Θ στο Μέγαρο Μαξίμου, σύντροφο Άγγελο Τσέκερη, υπεδείκνυαν-σε κοινή δήλωσή τους- την παραμονή της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι (2008) ως μόνη αποδεκτή ονομασία της όμορης προς Βορρά χώρας το «Δημοκρατία της Μακεδονίας», νέτο-σκέτο. Δηλαδή τόσο ή και περισσότεροι Σκοπιανοί από τους ίδιους του Σκοπιανούς, ενώ εξετιμήθησαν δεόντως από τον Τσίπρα, αναλαβόντες υψηλά καθήκοντα. 

Δεν υπάρχει φαίνεται αμφιβολία ότι, στο όνομα του οποιουδήποτε διεθνισμού(....) κάθε έκπτωση ή ελαστικότητα αρχών θεωρείται κατανοητή ή/και αποδεκτή. Γιά να μην αδικήσω πάντως τους ΣΥΡΙΖΑίους παρόντες στη συνεδρίαση της Δευτέρας τινές εξανέστησαν εναντίον του Γ. Κουμουτσάκος: Ο έτερος των αντιπροέδρων της ΒτΕ, σύντροφος Γιώργος Βαρεμένος, του κατελόγισε «έλλειψη σοβαρότητας», άλλοι μίλησαν γιά «πατριδοκάπηλους», η δε «ΑΥΓΗ» του Τσέκερη το απεσιώπησε στο φύλλο της επομένης ημέρας, ως θα ανεμένετο από μία αυστηρώς ελέγχουσα την ύλη της κομματική εφημερίδα. 
Ας μην το αρνηθούν, πάντως, οι τέσσερις, διότι ο Κουμουτσάκος διάβασε απλώς το κείμενο της κοινής τους δήλωσης, αλλά ούτε και να το ξεπεράσουν, διότι scripta manent.

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου