οι κηπουροι τησ αυγησ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

"ΕΠΕΣΕ" ΣΑΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ, ΔΙΕΨΕΥΣΘΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ;

Από "ΤΑ ΝΕΑ" και τον ιστότοπο "ΤVXS":

"TA NEA", 26/08/19

"TA NEA", 26/08/19

"TA NEA", 26/08/19

"TA NEA", 26/08/19



Σαφείς αποστάσεις από το σχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, όπως αναφέρει δημοσίευμα των «Νέων», αναφορικά με το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους, έλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «αδειάζοντας», ουσιαστικά, τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» την Δευτέρα έκανε λόγο για πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το άνοιγμα όλων των καταστημάτων όλες τις Κυριακές.

Όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω του ΑΝΤ1, έβαλε «φρένο» λέγοντας πως η κυβέρνηση δε θα βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της «συμφωνίας» που έχει με τη μεσαία τάξη και τους ανθρώπους της αγοράς, καθώς το σενάριο αυτό θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, διέψευσε και εκείνος το δημοσίευμα της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, από το βήμα του ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε: «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα των Κυριακών έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξουμε ξανά αυτό το ζήτημα» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου