οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΘΕΤΑ, ΟΠΩΣΔΠΗΠΟΤΕ, ΣΤΟΝ ΑΝΕΛάρχη ΥΕΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛάρχη ΥΕΘΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΤΗΣ "Ε"

"Εφ.Συν", 27-29/10/17
http://www.efsyn.gr/arthro/o-tsipras-einai-o-protos-prothypoyrgos-poy-akoyei-einai-pragmatikos-igetis

Έχοντας  δημοσιεύσει σε προηγούμενη ανάρτησή μου το πλήρες κείμενο της συνένετευξης του ΑΝΕΛάρχη-ΥΕΘΑ, δίχως επιλεκτικές αναφορές και το οποίο παραθέτω εκ νέου με τη μορφή link, νομιμοποιούμαι να γράψω και τα παρακάτω:

Εφ΄όσον η συνέντευξη αφορούσε και θέματα εξοπλισμών, δηλαδή του ΥΠΕΘΑ, τις ερωτήσεις γιά αυτά έπρεπε να θέσει στον Καμμένο ο διαπιστευμένος στο Υπουργείο του συντάκτης, ως γνώστης περισσότερο αυτών των θεμάτων και όχι ο Σβέρκος, κυβερνητικός απλώς συντάκτης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτό θα απαιτούσε η δεοντολογία και η ουσία γιά εξειδικευμένα θέματα.

Και δεύτερον, προκειμένου να μην διαχέεται η εντύπωση ότι πρόκειται περισσότερο γιά "φιλική συζήτηση", παρά γιά "συνέντευξη-συνέντευξη", εάν  ήμουν Σβέρκος, θα έκλεινα τη συνέντευξη με τις εξής δύο ερωτήσεις προς τον ΑΝΕΛάρχη ΥΕΘΑ:

-Είπατε ότι "δεν έχετε ανταλλάξει πικρή κουβέντα" με τον Πρωθυπουργό και ότι αποτελείτε "προοδευτικό κίνημα". Να υποθέσω εξ αυτών, ότι συμπίπτετε με κάποιες αντιμιλιταριστικές θέσεις ενίων στο ΣΥΡΙΖΑ και όλως ιδιατέρως με την κατάργηση των παρελάσεων; Εάν τυχόν ετίθετο τέτοιο θέμα ποιά θα ήταν η στάση σας;

-Στα δυόμιση και περισσότερο χρόνια που συγκυβερνάτε με το ΣΥΡΙΖΑ, συναπαρτίζοντας την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ο Πρωθυπουργός δεν έχει παραστεί ποτέ σε στρατιωτική παρέλαση και παρέλαση γενικότερα, πλην μιάς φοράς στο Άη Στράτη, γιά άλλους άριστερούς σημειολογικούς λόγους. Προδήλως δε, δεν πρόκειται να παραστεί και αύριο στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη,ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, γιά την επέτειο του "ΟΧΙ". Το σχόλιό σας;

Αυτά!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης
Τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου