οι κηπουροι τησ αυγησ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Δεν ήλθε να μιλήσει με έτοιμη ομιλία της οποίας η εκφώνηση δεν σού παρέχει την ευκαιρία να κοιτάζεις στα μάτια αυτούς που ήλθαν να σε ακούσουν, μίλησε από στήθους με λόγια σταράτα και διατυπώσεις ουσίας, όπου τον τόνο σε όσα είχε επιλέξει να αναδείξει ήλθαν να δώσουν ισχυροί επιθετικοί προσδιορισμοί στα ουσιαστικά αναφοράς ή ισχυρά ρήματα, σε ένα λόγο ισχυρό, όσο και απέριττο, χωρίς φιοριτούρες και άλλα αποτρεπτικά που τελικώς το μόνο που «συμβάλλουν» είναι να απωθούν.....

 ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΔ 
ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ


Με μεγάλη μου χαρά, βρέθηκα χθες στην Κηφισιά, μετά από πρόσκληση του γραφείου του Βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, μέλους δις στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και διακεκριμένου διπλωμάτη προηγουμένως από ποικίλες θέσεις κορυφαίας ευθύνης γιά την υποστήριξη των εθνικών θεμάτων,στην εναρκτήρια προεκλογική του εκδήλωση εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023. 

Η αίθουσα εκδηλώσεων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή αποδείχθηκε εξαιρετικώς μικρή, γιά να χωρέσει τους πολλούς που ήλθαν να ακούσουν το Γιώργο Κουμουτσάκο, σε μία ομιλία του, διόλου από τις συνήθεις: Μίλησε γιά 45 λεπτά, και με όσα είπε προς το ενθουσιώδες προσεκτικό ακροατήριό του, ξεδίπλωσε ένα πολιτικό λόγο σύγχρονο και ειλικρινή, φιλικό προς τον πολίτη, σε τόνους, ύφος και ήθος επιπέδου, σε τιμητική αναντιστοιχία από τους συνήθεις εξυπνακισμούς, την εύκολη καταγγελιολογία και τα φθηνά κολπάκια. 


Δεν ήλθε να μιλήσει με έτοιμη ομιλία της οποίας η εκφώνηση δεν σού παρέχει την ευκαιρία να κοιτάζεις στα μάτια αυτούς που ήλθαν να σε ακούσουν, μίλησε από στήθους με λόγια σταράτα και διατυπώσεις ουσίας, όπου τον τόνο σε όσα είχε επιλέξει να αναδείξει ήλθαν να δώσουν ισχυροί επιθετικοί προσδιορισμοί στα ουσιαστικά αναφοράς ή ισχυρά ρήματα, σε ένα λόγο ισχυρό, όσο και απέριττο, χωρίς φιοριτούρες και άλλα αποτρεπτικά που τελικώς το μόνο που «συμβάλλουν» είναι να απωθούν.

 Εξήγησε πώς πορεύθηκε η Κυβέρνηση και προσωπικώς ο Π/Θ Κυρ. Μητσοτάκης στη δύσκολη πορεία του πλοίου «Η Ελλάς» από τις νικηφόρες εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 μέχρι σήμερα, μέσα από συμπληγάδες, μέσα από επιτυχίες και λάθη, τονίζοντας την κρισιμότητα της «πρώτης και κυρίαρχης πρώτης κάλπης» γιά την επόμενη αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ, έδωσε έμφαση στην ιδιαίτερη σχέση που θέλει να έχει με τους πολίτες-υποκείμενο των πραγμάτων, σε μία ισχυρή σχέση επικοινωνίας και ζωντανού διαλόγου. 


Θερμούς λόγους γιά το Γιώργο Κουμουτσάκο, εκ νέου υποψήφιο της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα (Β1) Αθηνών επεφύλαξαν στους χαιρετισμούς τους που προηγήθηκαν της ομιλίας του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και ο Στρατηγός Αλκ. Στεφανής, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώτος ΥΦΕΘΑ στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, Σύμβουλος σήμερα της Κυβέρνησης επί θεμάτων παραμεθόριων περιοχών και Αγίου Όρους. 

Αποχωρώντας, πληροφορήθηκα με ενδιαφέρον ότι η ομιλία του Γιώργου Κουμουτσάκου βιντεοσκοπήθηκε και πολύ σύντομα θα «ανέβει» από τα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να «παίζει», όπως θα είναι πολύ χρήσιμο, ως κατ’ εξοχήν αξιόπιστη και ισχυρή ταυτότητα της ΝΔ. 

Και βεβαίως έναν σταυρό στο Βόρειο Τομέα (Β1) Αθηνών, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τον δικαιούται με το σπαθί του ο Γιώργος Κουμουτσάκος. 



Τού εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα δρόμου ως την κάλπη της 21ης Μαΐου 2023, γιά νικηφόρο αγώνα της ΝΔ και του ίδιου προσωπικώς.

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου