οι κηπουροι τησ αυγησ

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

ΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ....

Από την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" του Πάσχα


Αντιγράφω από τη στήλη "Θεωρείο" της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" του Πάσχα, που επιμελείται ο καλός συνάδελφος Σταύρος Παπαντωνίου, δύο από τα σχόλια που περιέχονται σε αυτή:

Οι «μυστικές» ομάδες της Ν.Δ.

Πέντε συνολικά «ειδικές ομάδες» έχουν συστήσει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος σε συνεργασία με τον γραμματέα Παύλο Μαρινάκη, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για την 21η Μαΐου. Πρόκειται για ομάδες που ασχολούνται με τους ομογενείς, τα αγροτικά, τους εθελοντικούς συλλόγους, τα επιμελητήρια και τον ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Και λέω πως είναι κρίσιμος, καθώς οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί πρόσκεινται στη Ν.Δ. και μπορούν να βοηθήσουν ενεργά ενόψει εκλογών.

«Ναύαρχος» αυτοδιοίκησης

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει συσταθεί ειδική ομάδα, στην οποία συμμετέχουν ο Μένιος Κορομηλάς, η Χριστιάννα Καλογήρου και ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Κομβικό ρόλο, ωστόσο, στην εν λόγω ομάδα έχει ο ναύαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αυτοδιοίκηση και ενεργοποιεί τον μηχανισμό. Η δουλειά της ομάδας είναι να βλέπει εκτός από τους περιφερειάρχες κυρίως δημάρχους και στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε να δραστηριοποιηθούν ενόψει εκλογών και να επικοινωνήσουν το κυβερνητικό έργο. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, θα μετρηθεί τοπικά και αναλόγως θα ανταποδώσει ή όχι η Ν.Δ. τη στήριξη στις εκλογές του Οκτωβρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου