οι κηπουροι τησ αυγησ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Οταν ενας νέος άνθρωπος φεύγει, μία ελπίδα για ενα καλύτερο μέλλον χάνεται. Ας σεβαστούμε τη μνήμη του και ας σταματήσουμε να κάνουμε τους αυτόκλητους διερευνητές των αιτιών, χωρις μάλιστα να εχουμε γνώση και να δημιουργούμε αυθαίρετα σενάρια. Ελπίζω ο Βασίλης να βρεί τη γαλήνη που αναζήτησε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογενεία του και να βρεί τη δύναμη να αντέξει την απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια στην αεροπορική οικογένεια για την απώλεια του νεαρού συναδέλφου....




































ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 
ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ 
ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ, ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 
ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ:

Ποιος ξέρει τι πιέσεις είχε μέσα του.

Τραγικό γεγονός! Εύχομαι να αντέξει η οικογένειά του την συμφορά που τους βρήκε! Πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος οι λόγοι που οδήγησαν έναν νέο αξιωματικό με τόσα προσόντα στην αυτοχειρία. Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος της Π.Α στην κηδεία του!

Επειδή είμαι πρώτος του ξάδερφος και είχαμε ίδιο ονοματεπώνυμο σάς διαβεβαιω ότι μόνο συμμαθητές του από την σχολή ήρθαν στην κηδεία του..Ουδείς εμφανίστηκε από προϊσταμένους!!!

Πολύ θλιβερό!

Ριξε μια ματια κ στο ‘’Μακελειο’’……

Δεν παρακολουθώ το Μακελιό .Αυτα που αναφέρω είναι από δικές μου εγκυρες πληροφορίες

Πολύ κρίμα... Όλο το κείμενο σας πολύ σημαντικό, κάθε παράγραφος..

Οταν ενας νέος άνθρωπος φεύγει, μία ελπίδα για ενα καλύτερο μέλλον χάνεται. Ας σεβαστούμε τη μνήμη του και ας σταματήσουμε να κάνουμε τους αυτόκλητους διερευνητές των αιτιών, χωρις μάλιστα να εχουμε γνώση και να δημιουργούμε αυθαίρετα σενάρια. Ελπίζω ο Βασίλης να βρεί τη γαλήνη που αναζήτησε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογενεία του και να βρεί τη δύναμη να αντέξει την απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια στην αεροπορική οικογένεια για την απώλεια του νεαρού συναδέλφου.

Οταν χανεται ενας ανθρωπος ,κρεμασμένος στο γραφείο του , έχουμε υποχρεωση ως ανθρωποι να αναδειξουμε το θεμα και να μάθει το πανελλήνιο τα αίτια της τραγικής απώλειας για να μην έχουμε στο μέλλον και άλλα παρόμοια συμβάντα. Εσύ τι είσαι ; ο δικηγόρος της ΠΑ ; Καλά κούλουμα .

Δεν θα το συνεχίσω, υστερα και απο την επικοινωνία που ειχαμε. Οσο αφορά τα περί δικηγόρων , ξερεις πολύ καλα ποιός ειμαι και οτι βλεπω τα πράγματα σε βαθος και οχι επιδερμικά.

Εχω μεγαλη ευαισθησία όταν χάνονται άνθρωποι κ μαλιστα νέοι .Και ο νοών νοείτο !

Ήταν απόφαση του! Ας μην τον βαραινουμε άλλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου