οι κηπουροι τησ αυγησ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Με τους Τούρκους δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα ,δεν έχουμε να μοιράσουμε Τίποτα. Άμα αποφασίσουνε να έχουνε μια δημοκρατική κυβέρνηση τότε είναι υποχρέωση τους να φύγουν από την Κύπρο και να λυθεί το κυπριακό ειρηνικά . Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επιδιώξουμε ισχυρή συμμαχία με χώρες που είναι εχθρικές προς την Τουρκία η με αλλά λόγια με χώρες πού έχουμε κοινά συμφέροντα απέναντι από την Τουρκία . Ο Πόλεμος με την Τουρκία είναι δυστυχώς αναπόφευκτος, με εξαίρεση εάν γίνει ένα θαύμα και η Τουρκία γίνει κομμουνιστική .Επειδή αυτό όμως είναι όνειρο είναι καλό να ετοιμαστούμε για πόλεμο...



 















Κύριε Βαλντέν , λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συμμεριστώ τις “φιλειρηνικές απόψεις σας σχετικά με την αήθη και ποταπή διεκδίκηση του Τουρκικού Φασιστο-μωαμεθανο-ναζισμού.

Η Τουρκία απειλεί ένα ιστορικά φιλήσυχο και ειρηνικό έθνος που οναμάζεται Ελληνικό Έθνος. Το έθνος αυτό έχει κάνει στη ζωή του πολλές μαλακίες αλλά και πράξεις που έμειναν ιστορικές, αξιέπαινες κυρίως σε περιόδους σκλαβιάς και κατοχής.

Κύριε Βαλντέν , Η πατρίδα μου η Ελλάδα πριν να είναι αυτη που τώρα είναι είχε στην κατοχή της την Ιωνία (Μικρά Ασία) που την παρέδωσαν στους Τούρκους του Κεμάλ οι Βαυαβαροί γαλαζοαίματοι της οικογενείας των Γλύξμπουργκ το 1922.

Ο Τούρκικος στρατός του Κεμάλ Οργανώθηκε, Εξοπλίστηκε και διοικήθηκε Από Γερμανούς στρατιωτικούς οι οποίοι Μεταξύ Άλλων σχεδίασαν την Εξόντωση ΤΩΝ Αρμενίων ΚΑΙ ΤΩΝ Ποντίων , ΟΙ Τούρκοι Ήταν Σύμμαχοι ΜΕ ΤΟΥΣ Ναζί του Χιτλερ και “κύρηξαν “ τον πόλεμο στην Γερμανία όταν ο κόκκινος στρατός είχε καταλάβει το Βερολίνο τον Απρίλιο ΤΟΥ 1945 .

Η κυρία Μέρκελ καθότι Γερμανίδα δεν ξεχνά τους φίλους της γιαυτό και τους στηρίζει όσο γίνεται πιο πολύ .

Είναι ολοφάνερη η διαφορά της αντιναζιστικής γαλίας με την ναζιστικη γερμανία.

Η συμπεριφορά του Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα είναι όμοια με αυτή του ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ το 1940 , υπεροψία και νταηλίκια χωρίς όρια αλλά όταν έγινε ο πόλεμος καταλαβε με τι απρόβλεπτους Έλληνες είχε να κάνει .

Όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι Η Τουρκία είναι μια Μεγάλη Δύναμη και πολυ ισχυρή και θα μας κανει σκονη . ΤΟ ίδιο πίστευε και ο μικρός το σθένος Μεταξάς το 1940 αλλά ο λαός και ο αείμνηστος Καραμήτρος τον διέψευσαν .

Στην Κύπρο το 1974 οι Τούρκοι δεν κάνανε εισβολή αλλά απλώς αποβιβάστηκαν στο νησί μετά από πρόσκληση της Χούντας, των Αμερικάνων και των Εγγλέζων. Εάν δεν είχε γίνει το πραξικόπημα που φυλάκισε τον κόσμο και τον αφόπλισε Τούρκος ΣΤΟ Νησί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΎΣΕ Γιατί εάν υπήρχε η στοιχειώδης αμυνα όπως πχ. Το 1940 ήταν αδύνατο να πατήσει εχθρός στο νησί.

ΤΟ ίδιο έγινε στην Κρήτη κατα την επίθεση του Χιτλερ το1941 τον Μάιο , τους πολεμήσανε οι γερό Κρητικοί με τις ΓΚΡΑΔΕΣ γιατί η Κρητική Μεραρχία αποκόπηκε στην Ηπειρο και κανείς δεν φρόντισε να μεταβεί στην Κρήτη έγκαιρα άραγε τυχαία η σκόπιμα;

Με τους Τούρκους δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα ,δεν έχουμε να μοιράσουμε Τίποτα. Άμα αποφασίσουνε να έχουνε μια δημοκρατική κυβέρνηση τότε είναι υποχρέωση τους να φύγουν από την Κύπρο και να λυθεί το κυπριακό ειρηνικά .

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επιδιώξουμε ισχυρή συμμαχία με χώρες που είναι εχθρικές προς την Τουρκία η με αλλά λόγια με χώρες πού έχουμε κοινά συμφέροντα απέναντι από την Τουρκία .

Ο Πόλεμος με την Τουρκία είναι δυστυχώς αναπόφευκτος, με εξαίρεση εάν γίνει ένα θαύμα και η Τουρκία γίνει κομμουνιστική .Επειδή αυτό όμως είναι όνειρο είναι καλό να ετοιμαστούμε για πόλεμο.

Να αφήσουμε λοιπόν τους εφησυχασμούς και τις φανφάρες περί του Καλού ΠΟΜΠΕΟ, της Καλής Ευρωπαϊκής ένωσης κλπ.

ΝΑ Ετοιμαστούμε ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ Σκοπό να διαλυθεί το τουρκικό Κράτος και στη θέση του να προκύψουν κράτη-εθνη όπως είναι το κουρδικό ,αρμενικό ,κα.

Ο Πόλεμος Είναι Ολέθριος για τους λαούς Αλλά προτιμότερος από τον όλεθρο της υποταγής ,της Σκλαβιάς και καταράκωσης της τιμής και της αξιοπρέπειας που θα σου επιβάλει ο κατακτητής .

Έχουμε Χρέος να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη απέναντι στους προγόνους και στους απογόνους μας.

Όπως δίδασκε και ο Σωκράτης (Πλάτωνος Κρίτων,)

«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.»

Με εκτίμηση

Νίκος .Χ. Πουλάκης

*Γιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου