οι κηπουροι τησ αυγησ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΑΡΟΧΩΝ-ΨΙΧΙΩΝ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ..

"Εφ.Συν", 22/08/18
Aπό τον κλώνο της "Ε"

Αφού υποδέχθηκαν τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην Ιθάκη με το σύνθημα "προχώρα γερά" (...) και εκείνος το εισέπραξε ως πρόκριμα της μέχρι σήμερα ακολουθούμενης πολιτικής των συγκυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στο ίδιο νησί όπου πήγε, ως φοιτητής, "με σκηνή και μηχανάκι" (...), όπως ο ίδιος έκρινε σκόπιμο να εκμυστηρευθεί δημοσίως, ώστε να το καταγράψουν οι κάμερες (η σκηνοθεσία ως μεθόδευση χειραγώγησης των πολιτών στα καλύτερά της!), πώς να υστερήσει στον τομέα της η νεώτατη Υπουργός Εργασίας, συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου, θέτοντας ως επιδίωξη ...."να υπάρξει μία αύξηση (επεξήγηση υπογράφοντος: στους μισθούς) της τάξεως των 30-50 ευρώ εντός του 2019 και ακολούθως, κάθε χρόνο,μέσα από τη θεσμοθετημένη διαδικασία (επεξήγηση υπογράφοντος: επαναφοράς των συλλογικών συντάξεων),να προκύπτει αύξηση, ώστε μέσα σε 2-3 χρόνια να προσεγγίσει πάλι τα 751 ευρώ"! 

Ιδού, λοιπόν, το φιλοδώρημα, η ευτελής παροχή, με την οποία το ΣΥΡΙΖΑίϊκο φύλλο, επιδιώκει να συνδέσει την υπουργική ευθύνη της καλλίγραμμης Αχτσιόγλου, στην οποία και αφιερώνει ολοσέλιδη περίπου ξακρυστή φωτογραφία με το περίγραμμα του σώματός της, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ποιό "κορμί" θα κληθούν να ψηφίσουν, ως εάν να πρόκειται γιά καλλιστεία! 

Να υποδείξει κανείς στην έπαλξη της "ανεξάρτητης συνεταιριστικής δημοσιογραφίας" ότι υπάρχουν όρια στον ευτελισμό των πραγμάτων και την υποτίμηση του επιπέδου των ιθαγενών είναι μάλλον μάταιο και περιττό, διότι ο κατ' αυτούς σκοπός-η δική τους θεολογία-αγιάζει τα μέσα. Αλλά τόσος εμπαιγμός γιά 50 το πολύ ευρώ εντός του 2019 ή 0,136 ευρώ ημερησίως στις 365 ημέρες του επόμενου έτους, αυτό είναι εξόφθαλμα χυδαίο, απωθητικό και δυσώδες...

Να σημειώσω ακόμη ότι το ίδιο φύλλο, διόρθωσε σε "μεταμνημονιακούς περιπάτους" (ανταπόκριση συντρόφου Δημ. Κουκλουμπέρη) το "μεταμνημονιακές περιπάτους" του Π/Θ, αγνοώντας ότι τα ηχητικά ντοκουμέντα δεν παραγράφονται στις Δημοκρατίες και συνεπώς συνοδεύουν εσαεί όσους έχουν συνδεθεί με αυτά. 

Αλλά ποιάν αντίληψη σεβασμού στους αναγνώστες του μπορεί να υπηρετεί το συγκεκριμένο φύλλο; Ματαιότης!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

"Εφ.Συν", 22/08/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου