οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΥΜΠΕΡΗ....




Δεν χωρεί αμφιβολία, ότι, προκειμένου να υπηρετηθεί και η πιό αδίστακτη προπαγάνδα γιά λόγους πρόσκαιρου και φθηνού εντυπωσιασμού, οι ταγοί τέτοιων «δοκιμασμένων» πρακτικών τείνουν να ξεχάσουν τον πρότερό τους εαυτό και να εμφανισθούν λευκές περιστερές (....)που δεν ενδιαφέρονται παρά «γιά να λάμψει αλήθεια». 

Θα το ξαναγράψω γιά τη μιλιταίρε έκδοση της ΣΥΡΙΖΑίϊκης προπαγάνδας, τον γνωστό ιστότοπο Militaire που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να «τα δίνει όλα» γιά τον Αρχηγό Στόλου Παναγιώτη Λυμπέρη, στο πλευρό του οποίου δεν χάνει ημερήσιες αναρτήσεις, προκειμένου να τού συμπαρασταθεί! Εδώ είναι που μπορεί κανείς να πει το γνωστό «κοίτα ποιός μιλάει» που τάχατες αγνοεί (...) ο εκλεκτός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν κυβερνούσαν, όλως ιδιαιτέρως δε στο ΥΠΕΘΑ, σύντροφος Πάρις. 

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Στις κρίσεις στις ΕΔ τον Ιανουάριο του 2019  ο σημερινός Αρχηγός Στόλου υπηρετούσε στο Αρχηγείο Στόλου ως Υπαρχηγός, θέση από την οποία μετακινήθηκε προκειμένου να τοποθετηθεί 
...Υποδιοικητής ΣΕΘΑ, «θέση ψυγείο» ως γνωστόν, που αποτελεί βέβαιο προθάλαμο επόμενης αποστρατείας. Αυτή τη μεγάλη λεπτομέρεια εξουδετέρωσης μη αρεστών στο Κόμμα έχουν λησμονήσει στον ιστότοπο-παρακολούθημα του κομματικού ιερατείου της Κουμουνδούρου, νομίζοντας ότι χάθηκε η μνήμη μας. 

Κι από κοντά, έρχεται ο ΑΝΕΛάρχης ΥΕΘΑ, έστω παρά την αποχώρησή του από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ  τον Ιανουάριο του 2019, επί της μακράς θητείας του οποίου ως ΥΕΘΑ ανδρώθηκε το νέο κύμμα κομματισμού΄΄ στις ΕΔ με "άρωμα ΣΥΡΙΖΑ" και είχε ως έκφραση την  προηγούμενη τορπίλη εναντίον του σημερινού Στόλαρχου, γιά να τού συμπαρασταθεί με τους συνήθεις οξείς του τόνους. Κανείς δεν τού είπε ότι το να βγάλει τον σκασμό θα ήταν το ελάχιστο από άποψη αυτοσεβασμού;

 Βεβαίως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι ο νυν Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης εμφανίζεται βαλλόμενος από κέντρα που προφανώς θέλουν να ναρκοθετήσουν τη μελλοντική του πορεία, στην ολοκλήρωση μιάς επιτυχούς τριετούς θητείας στον Στόλο υπό εξαιρετικώς δύσκολες συνθήκες σε σχέση με την στάση της γείτονος εξ Ανατολών, που έκαμε τα πλοία του φόβητρο-ασπίδα ασφαλείας της Πατρίδας. Εξ ού και η επιλογή του ως νέου Αρχηγού Στόλου τον Ιανουάριο του 2020, από την Κυβέρνηση της ΝΔ, χαιρετίσθηκε δικαίως από πολλούς ως επιλογή αξιοκρατίας και επιτυχίας γιά την εκπλήρωση της αποστολής του Στόλου. 

Η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας και ιδιαιτέρως τα όσα είπε ο ΥΕΘΑ γιά την εμπιστοσύνη στη σύμπασα ηγεσία των ΕΔ, περιλαμβανομένου συνεπώς και του προσώπου του Αρχηγού Στόλου, ήλθαν να χαλάσουν το «αφήγημα» του Militaire, που δεν μπορούσε πλέον να ετεροχρονίσει τον πήχη γιά τον Ιανουάριο του 2023.

 Ηρεμα νερά είναι που χρειάζεται το ΠΝ, λιγότερους έξωθεν προστάτες από «ανησυχούντα» ΜΜΕ, όπως το Militaire, και φωνές ευθύνης και λογικής, όπως ο Στρατηγός Αλκιβιάδης, διατελέσας ΥΦΕΘΑ στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με όσα είπε υπέρ του Αρχηγού Στόλου, που πρέπει και να πρυτανεύσουν. Η προπαγάνδα των τρολ της Κουμουνδούρου δεν μάς χρειάζεται. 

Καλώς, κάλλιστα, ο ΥΕΘΑ έκλεισε από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας το όποιο «θέμα» (;) υπήρχε σε σχέση με τον Αρχηγό Στόλου.

Και βεβαίως όσοι ήρξαντο χειρών αδίκων με προγενέστερα "σχέδια Μακιαβέλι" στις ΕΔ ας μετρούν δύο και τρεις φορές όσα γράφουν, διότι δεν νοείται άλλοτε να είναι χειροκροτητές και άλλοτε κατήγοροι γιά τα ίδια!

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου