οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ; ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ....

Ως γνωστόν, ο Ναύαρχος ε.α. Ευάγ. Αποστολάκης, Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας τους τελευταίους έξι μήνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είναι μία προσωπικότητα χαμηλών τόνων που μετρά τα δημόσια λόγια του, μέσω των διατυπώσεων που επιλέγει, αποφεύγοντας, με δεδομένη συνέπεια, τις οξύτητες, τα λεκτικά πυροτεχνήματα. Είναι γεγονός ότι το ίδιο προφίλ τον εχαρακτήρισε και στην προτέρα του θέση ως Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά τώρα αποκτά άλλη διάσταση…

Εάν κρίνουμε από την απάντηση εις το ερώτημα από τον Απ. Μαγγηριάδη, στην τελευταία του συνέντευξη από την ΕΡΤ-1, για το ενδεχόμενο μετεκλογικώς Κυβέρνησης συνασπισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, δεν έσπευσε να το αποκλείσει, πολλώ δε μάλλον να το δαιμονοποιήσει, προκρίνοντας τη διατύπωση «τα πάντα είναι πιθανά»….(Από το 19:00 του αρχείου από το "Militaire" ). Και ακόμη δεν προέκρινε να δαιμονοποιήσει την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη προσωπικά, όπως επιλέγουν συστηματικώς, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι περισσότεροι από το ΣΥΡΙΖΑ, με επιχειρηματολογία της πιο τυφλής πολεμικής και πιο οξείας μισαλλοδοξίας, στην οποία πρωτοστατούν οι διάφοροι Πολάκηδες. Πολλώ δε μάλλον να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με ένα ηχηρό του «απεταξάμην».

Καθώς θεωρείται βεβαία η θέση του ως εκλόγιμου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπώς και συμμετοχής του εις την επόμενη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σκέπτομαι τη συνύπαρξή του με τον αψύ Σφακιανό ή άλλους ΣΥΡΙΖΑίους κεκράκτες, πρώην δημοσιογράφους της ΕΡΤ-3 και άλλα φιντάνια του είδους…Όπως κι αν το κάνουμε, ο χώρος των ΕΔ τροφοδοτεί κατά κανόνα την πολιτική με στελέχη σκεπτόμενα κατ’ εξοχήν και όχι κραυγάζοντα, σε όλο το πολιτικό φάσμα! Και εξ αυτού του λόγου, η έξοδος σημαινόντων στελεχών των ΕΔ στην αποστρατεία δεν πρέπει να προεξοφλείται και ως ιδιώτευσή τους μελλοντικώς.

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης


https://www.militaire.gr/apostolakis-kyverniseis-synergasias/

....Και τρία σχόλια που έχουν ακολουθήσει






"ΤΑ ΝΕΑ/ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ", 24-26/02/23



"ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ", 22/02/23

"δημοκρατία", 24/02/23

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου