οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Δ-Α-Γ-Κ-Ω-Τ-Ο


Ελάχιστα θέλω να προσθέσω στην ανάρτηση της κόρης μου, που ακολουθεί, σχετικώς με το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μεθαύριο στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο διοικών το Δήμο συνδυασμός "Πρώτα η Ηλιούπολη", έδωσαν έναν καθαρό και τίμιο προεκλογικό αγώνα, επισφράγισμα μιάς πορείας αναδημιουργίας και έργου πνοής στην Ηλιούπολή μας. Εννιά χρόνια ήσαν αυτά, δεν είναι και λίγα.

Κάποιοι, σε αυτή την πορεία φαίνεται ότι είτε "κουράσθηκαν", είτε επέλεξαν να αυτονομηθούν και να επιλέξουν ιδιαίτερη κάθοδο σε αυτές τις εκλογές, με την ενθάρρυνση κάποιων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τη ΝΔ, όπως και ποικίλων "τοπικών παραγόντων" (πρ. Δημάρχων και των συν αυτοίς). Ενα ετερόκλητο συνονθύλευμα, που πρέπει να συναντήσει την αποδοκιμασία της πλειοψηφίας των δημοτών της Ηλιούπολης, μεθαύριο Κυριακή.

Στην χθεσινή συγκέντρωση του ΕΝΑΚ του πρ. Αντιδημάρχου, όπως επιμένει να αυτοπροβάλλεται, δηλαδή με τη δοτή ιδιότητα από το δημοτικό συνδυασμό από τον οποίο απεσκίρτησε, απαντούμε σήμερα με την παρουσία όλων ημών στην αποψινή τελική προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Βαλασόπουλου, στην Πλατεία Φλέμινγκ, στις 20:30.

Και την Κυριακή αναδεικνύουμε πανηγυρικώς Δήμαρχο Ηλιούπολης, γιά τρίτη συνεχή θητεία, το Βασίλη Βαλασόπουλο, με την ψήφο της ευρείας πλειοψηφίας των πολιτών της Ηλιούπολης, εις πείσμα αδιαφανών μηχανισμών.

Εις ό,τι αφορά τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, βάσει απλής αναλογικής από τον πρώτο γύρο, ας όψεται ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Σκουρλέτης. γιά το τερατούργημα που επέβαλε στην Αυτοδιοίκηση, 
πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, δίκην "τιμωρίας" ,  αφού το -προσώρας-κυβερνών Κόμμα του είναι πρακτικώς ανύπαρκτο!

Την Κυριακή στην κάλπη, γιά να επανεκλέξουμε Δήμαρχο Ηλιούπολης το Βασίλη Βαλασόπουλο....Όλοι και όλες, όλες οι ηλικίες!



Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης


Αυτό φαίνεται ότι κάποιοι δεν το συμμερίζονται, αν και όντας Οικονομολόγοι θα έπρεπε να έχουν άλλη ευχέρεια με Στατιστική, Πιθανότητες, Σύνολα.

Στην παρακάτω εικόνα ο 2ος "νικητής" των εκλογών ευχαριστεί, όχι αυτούς που τον ψήφισαν, αλλά αυτούς που ΔΕΝ ψήφισαν τον 1ο (Valasopoulos).
Και φυσικά κατανοητό το άνοιγμα στις υπόλοιπες παρατάξεις, μέρες που 'ναι. Αλλά θα μπορούσε να έχει βρεθεί ένας λίγο πιο επιστημονικός- διπλωματικός τρόπος.

Ευχαριστεί, λοιπόν, το 70% (30% περίπου συγκέντρωσε ο πρώτος) που επέλεξαν "αλλαγή τρόπου Διοίκησης".
Με ποσοστό όμως 15% - και με την ίδια λογική- θα μπορούσε να ισχυριστεί κάνεις ότι 85% απέρριψαν αυτόν.

Ερμηνεύει αυθαίρετα, κατά το δοκούν και προδικαζει την επιλογή ενός 55% των δημοτών, που την επόμενη Κυριακή μπορούν να επιλέξουν ξεκάθαρα πια, ανάμεσα σε 2 και όχι 9 πρόσωπα.

Καλές οι πρακτικές που έμαθε ως φοιτητής και Γραμματέας, δε λέω. Αλλά ευτυχώς τα συνθήματα αφορουν μόνο στον μικρόκοσμο της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ.
Στο Δήμο δε πιάνει ούτε βουντού, ούτε πράσινη μαγεία, και πολύ περισσότερο η βία και η νοθεία.

Υ. Γ. 1: Βλέπετε, δε στέκομαι καν στην "αλλαγή τρόπου διοίκησης". Γιατί αν σταθώ θα πρέπει να το λάβω σαν αυτοκριτική αφού ο 2ος υποψήφιος ήταν ο προ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Αντιδήμαρχος του 1ου Υποψήφιου και νυν Δημάρχου, παραιτηθής λόγω της επιθυμίας του να ΜΗΝ είναι ξανά υποψήφιος στις...προχθεσινες εκλογές.

Υ. Γ. 2: Κι ο Τσιπρας το ίδιο πρόβλημα είχε στα Μαθηματικά κ είδαμε το "ούτε 1/ 1.000.000" που τον οδήγησε. Ή μήπως η αλαζονεία;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου