οι κηπουροι τησ αυγησ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΕΠΟΣ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ-ΤΟΥ ΗΜΙΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝΔΟΞΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ "ΑΥΓΗΣ" ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...(έπονται άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός)

1. Οι νεο-κομμουνιστικής ιδεολογικής έμπνευσης επιθέσεις του φλογερού και κραταιού Καρτερού ενάντια στην αστική νομιμότητα και τους βαστάζους αυτής στο χώρο των ΜΜΕ,  πιστού διεκπεραιωτή του ιδίου  των οδηγιών/εντολών προπαγάνδας της κομματικής ηγεσίας, την οποία εκάστοτε υπηρετεί (ακόμη και όταν επρόκειτο γιά τις κινδύνους από την πυρηνική καταστροφή του Τσερνοπιλ...). Η νέα αριστεροφροσύνη που λανσάρει, απαιτεί: Εμείς ή κανίβαλοι (κατά το "ή εμείς ή αυτοί"!)


2. Η "ΜΟΝΟΤΥΠΙΑ" γιά την "ΑΥΓΗ" άλλων καιρών,  σεβαστή σε όλο το φάσμα του Τύπου αλλά και από τον πολιτικό κόσμο γιά την μετριοπάθεια και την ουσιαστική κριτική αριστερών θέσεων που ασκούσε, δίχως μίση και πάθη, με ονόματα δημοσιογράφων κύρους που άφησαν εποχή και των οποίων τα κείμενα αποτελούν και σήμερα πρότυπα γιά τους νεώτερους δημοσιογράφους, με εκδότες-διευθυντές,όπως οι αείμνητοι Λευτέρης Βουτσάς,  Αντώνης Μπριλλάκης, Θανάσης Τσουπαρόπουλος, Γρηγόρης Γιάνναρης, πλειάδα πολλών άλλων αξίων στελεχών, βεβαίως  ο Λεωνίδας Κύρκος. Η κρίση που υποβόσκει σήμερα στο φύλλο και οι πυροσβεστικές κινήσεις από Μαξίμου και Κόμμα να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν παραιτήσεις...
 3. Ο απαράδεκτος κύριος τίτλος την επομένη της απόφασης του ΣτΕ γιά τις άδειες των τηλεοπτικών συχνοτήτων, συνεπεία του οποίου εξεδηλώθησαν ευρείες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης γιά την επιθετικότητα σε αυτόν, οι προσπάθειες των Στούμπου-Νικολακάκου "σκοινοβατούντων γιά την έκδοση του φύλλου", αλλά περιλαμβανομένους και αυτούς-και δη πρωτίστως λόγω θέσεων (διευθύνων σύμβουλος της ΑΕ που εκδίδει το φύλλο και διευθυντής αντιστοίχως) στους βασικούς υπευθύνους γιά τον εκπεσμό της "ΑΥΓΗΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου