οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΕΙΠΕ-ΞΕΙΠΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ...

Από την "Εφ.Συν" (ηλεκτρονική έκδοση)

Με αφορμή το θόρυβο που προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης περί «υπαρκτού δημοσιονομικού χώρου» για καταβολή εκτάκτου επιδόματος το Πάσχα, ο Τάσος Πετρόπουλος, έσπευσε να διευκρινίσει πως «ουδέποτε δήλωσε ότι πρόκειται να καταβληθεί» ενώ υπογράμμισε πως «τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού».
Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υφυπουργού που άφηνε να εννοηθεί πως μπορεί να χορηγηθεί το επίδομα, απάντησε πως «πρώτη φορά» ακούει κάτι τέτοιο, «αδειάζοντας» τον Τάσο Πετρόπουλο.
Η αντίδραση του υπουργού Οικονομικών προκλήθηκε μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης στο ραδιοσταθμό News247.
Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Πετρόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί "Δώρο Πάσχα" στους συνταξιούχους. Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει».
► Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τις δηλώσεις Πετρόπουλου και Τσακαλώτου κάλεσε τη κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει «με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου