οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ- ΚΑΤΕΧΑΚΗ....

Ενστάσεις και κριτικές ασκούνται και θα συνεχίσουν να ασκούνται (και) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιά χειρισμούς του, άλλωστε σε Δημοκρατία ζούμε. Ότι, όμως, δεν έχει αλλάξει συνήθειες και απαιτήσεις από όταν ανέλαβε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος υψηλός ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, αυτό ας το κρατήσουμε επίσης, καθώς συνεχίζει προφανώς να κινείται σεμνά και ταπεινά, δίχως τα αναιρετικά εισαγωγικά στις τρεις προηγούμενες λέξεις.

Αυτόπτης μάρτυς τα μάτια μου, που τον είδαν χθες λίγο πρίν τις 4 το απόγευμα στη θέση του συνοδηγού ενός "Audi-80" να περιμένει στη μεγάλη ουρά γιά να στρίψουν αριστερά στον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Μεσογείων προς την Κατεχάκη. Μόνη συνοδεία ένα "SKODA" της συνοδείας του με φάρο και πέραν αυτών ουδέν, ορατό έστω:ούτε προπομποί μοτοσυκλετιστές, ούτε φυμέ ή μαύρα τζάμια στο προεδρικό όχημα, ούτε διακοπή της κυκλοφορίας από τροχονόμους επί τούτου γιά να διέλθει εκτός προτεραιότητος όπου υπάρχει κόκκινος σηματοδότης, ούτε σειρήνες κ.ο.κ..

Γιά να έχουμε μέτρο σύγκρισης με τα convoys άλλων υψηλών εποχούμενων που οπωσδήποτε θα έχουν δει τα μάτια μας στους δρόμους αυτού του κλεινού άστεως κατά τόπο ακόμη και προκλητικό ενίοτε!...

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου