οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΣΤΙΑ" ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, ΟΠΟΥ Ο Κ.ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ "ΤΙΜΗΤΙΚΗ" ΤΟΥ;

Από "ΤΑ ΝΕΑ" (ηλεκτρονική έκδοση) και την "ΕΣΤΙΑ"



Αναληθείς και ψευδείς χαρακτηρίζει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, τους ισχυρισμούς της τέως γραμματέως του ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, ότι είχε συναντηθεί μαζί του.

Δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση με τον κ. Χριστοφοράκο, αναφέρει ο κ. Σημίτης και οι ισχυρισμοί της τέως γραμματέας του συνιστούν το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ δηλώνει πως επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Επίσης, τονίζει ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Χριστοφοράκο.

Διαψεύδει και η Μ.Κωστοπούλου


«Καθ' όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κ. Κώστα Σημίτη ήμουν υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και όχι "ιδιαιτέρα" του. Ως εκ τούτου, δεν κανόνιζα εγώ τις συναντήσεις του κ. Σημίτη» δηλώνει η τέως συνεργάτιδά του, Μάνια Κωστοπούλου, αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, που αναπαράγουν όσα δήλωσε η γραμματέας του κ Μιχάλη Χριστοφοράκου στο δικαστήριο και αφορούν την ίδια.

«Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο. Με τον κ. Χριστοφοράκο συναντήθηκα μία και μοναδική φορά. Στο αίτημά του να συναντήσει τον κ. Σημίτη απάντησα αρνητικά, διότι ο κ. Σημίτης δεν συναντούσε ποτέ επιχειρηματίες. Τον παρέπεμψα -όπως ήταν ο κανόνας- στον αρμόδιο υπουργό» τονίζει
η ίδια.

"ΕΣΤΙΑ", 22/12/17

"ΕΣΤΙΑ", 22.12.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου