οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ο ΠΟΝΟΜΑΡΙΩΦ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΙΤΖΗΣ...

Από το ημερολόγιό μου στο fb,
προ οκτώ ετών







Oλόκληρη σελίδα αφιερώνει η σημερινή «ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (φύλλο 11.418 Β΄ περιόδου-27/05/2012) υπό τον τίτλο «Διαστρεβλώσεις: Μέθοδος "Ριζοσπάστη"- Μπογιόπουλου», επιτιθέμενη κατ’ ουσίαν προσωπικώς εναντίον του εν λόγω δημοσιογράφου, εις τον οποίο καταλογίζει απεριφράστως «δολιότητα» και «σκοπιμότητα», εν ονόματι μάλιστα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Αν μπορώ να πω κάτι- διότι η αντίκρουσις των αναφερομένων εναπόκειται εις το φίλο Νίκο Μπογιόπουλο- είναι ότι ο συγκεκριμένος τρόπος αντιδράσεως, δηλοί δηλίαν, όταν μία πρωτοεμφανιζόμενη δημοσίως «Επιτροπή Μελετών και Τεκμηρίωσης ΣΥΡΙΖΑ», ήγουν κάποιοι οι οποίοι είτε δεν θέλουν να εμφανισθούν εμφανώς δημοσίως, είτε το φοβούνται. αλλά με ιδιότυπες κουκούλες, επιχειρούν «φιλικά μαθήματα» ορθής δημοσιογραφίας, επί τα ίχνη των «κατευθύνσεων» Μουλόπουλου- Μανωλάκου, οι οποίες έχουν διατυπωθεί ώς υποδείξεις τύποις, αλλά ουσία ώς ευγενής-επί του παρόντος-προσπάθεια ιδεολογικής τρομοκρατίας. Από το δημοσίευμα τεκμαίρεται -εκ νέου- φακέλλωμα εφημερίδων, δημοσιευμάτων και δημοσιογράφων από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και την «ΑΥΓΗ» που το έχει αναλάβει εργολαβικώς «προς τα έξω».

Αν η πρόθεσις του Νίκου, ήταν να διαστρεβλώσει, δεν θα δημοσίευε κείμενα Δραγασάκη αυτολεξεί, επί των οποίων δικαιούται απολύτως, άνευ αδείας, να τοποθετηθεί. Βεβαίως εναπόκειται είς τον ίδιον και μόνον να επιλέξει τα σημεία των σχετικών κειμένων. Προσωπικώς δεν συμφωνούμε πολιτικώς με το συνάδελφο, αλλά δεν σκέπτομαι να θέσω εν αμφιβόλω τα κριτήρια του δημοσιογραφικού του λόγου. Είμαι βέβαιος, ότι οι στήλες της «ΑΥΓΗΣ» θα είναι εξ ίσου γενναιόδωρες εις διάθεσιν χώρου, εις όποιον επιδιώξει να απαντήσει, ώς δικαιούται, από το ίδιο έντυπο το οποίον του επετέθη. Ώς προς το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ-παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είμαι βέβαιος ότι θα ποιηθεί την νήσσαν.

Eν τέλει τα ανωτέρω, δεν έκφράζουν τον καλώς εννοούμενο πολιτικό, πολιτισμικό και αισθητικό κόσμο της Αριστεράς. Πρόκειται για ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου