οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΠΟΛΥ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ...-ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ 11 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ Ο,ΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΧΤΙΣΕ ΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ;....

ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ", 2.183 (782)

"Η ΑΥΓΗ", 11/06/20

9 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια εύκολη πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Στείλτε μας email στο: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Κύριε Όσκαρ
    Σχέση
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια εύκολη πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Στείλτε μας email στο: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Κύριε Όσκαρ
    Σχέση
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Are you in financial crisis, looking for money to start your own business or to pay your bills?I got mine from Mike Fisher. My blank ATM card can withdraw $2,000 daily. I got it from Her last week and now I have $14,000 for free. The blank ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name on it, it is not traceable and now i have money for business and enough money for me and my family to live on .*email: int.hackers002@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    Γεια σας αγαπητοί μου, είμαι η Λίντα ΜακΝτόναλντ, που ζει σήμερα στο Ώστιν Τέξας των ΗΠΑ. Είμαι χήρα αυτή τη στιγμή με τρία παιδιά και είχα κολλήσει σε οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο του 2020 και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων, τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες απέρριψαν την πίστη μου, δεν είναι πλήρης λεία εκείνων των κουκουλαριών εκεί που τους αποκαλούν δανειστές αυτο-χρήματος, είναι όλοι απάτες, το μόνο που θέλουν είναι δικό σου χρήματα και δεν θα ακούσετε ξανά από αυτούς που το έχουν κάνει δύο φορές πριν συναντήσω τον κ. David Wilson, το πιο ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι το δάνειο μου μεταφέρθηκε σε μένα εντός 74 ωρών, οπότε θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον κ. David εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε δάνειο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον εξοφλήσετε εγκαίρως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς cosigner με επιτόκιο μόλις 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και προγραμματίστε εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία σχετικά με την εξασφάλιση δανείου χωρίς ασφάλεια, τότε επικοινωνήστε με τον κ. David Wilson σήμερα για το δάνειο σας.

    Προσφέρουν όλες τις κατηγορίες δανείου.
    Βραχυπρόθεσμο δάνειο (5_10 έτη)
    Μακροπρόθεσμο δάνειο (20_40)
    Προθεσμιακό δάνειο μέσων (10_20)
    Προσφέρουν σαν δάνειο
    Στεγαστικό δάνειο ............., Επιχειρηματικό δάνειο ........ Χρεωστικό δάνειο .......
    Φοιτητικό δάνειο .........., Δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων
    Επιχειρηματικό δάνειο ......., Εταιρικό δάνειο .............. κλπ
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το δάνειο, τότε το δάνειο David Wilson είναι το κατάλληλο μέρος για να πάει, παρακαλώ πες του. Κυρία Linda McDonald, σε κατευθύνει Καλή τύχη… ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρετε; Είμαι η Eliza Rivera, είμαι υπεύθυνος δανείου και εκπροσωπώ την Υπηρεσία Χρηματοοικονομικής Αγοράς. Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για οποιονδήποτε λόγο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δανεισμού μου. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email
    (financialmarketservice@gmail.com).

    Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί εμάς; Τώρα πρέπει να ξέρετε ότι το πρόγραμμα Online Capital μας είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο. Εδώ είναι λίγο αυτό που κάνει το πρόγραμμα κεφαλαίου κίνησης διαφορετικό.

    -ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
    - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣ 24 ΩΡΕΣ
    - ΛΗΨΤΕ 500.000 €
    -ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
    -ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    - ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΧΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
    -ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.


    Καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνουν μη αναμενόμενα οικονομικά γεγονότα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
    Είτε θέλετε να ενοποιήσετε το χρέος, να πληρώσετε απροσδόκητα ιατρικά έξοδα, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή απλά θέλετε να πάτε σε οικογενειακές διακοπές, ανεξάρτητα από τους λόγους σας, καταλαβαίνουμε.
    Στόχος μας στην Υπηρεσία Χρηματοοικονομικής Αγοράς είναι να παρέχουμε πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια με προσιτά επιτόκια 2%, εγκαίρως,
    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες μέσω email

    financialmarketservice@gmail.com

    με εκτιμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή μέρα,

    Κερδίστε το άμεσο δάνειο σας με το χαμηλό επιτόκιο 2,5% με το NORTION LOAN CONSULTANT, Είναι ΕΥΚΟΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +17815611941 (ΜΟΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

    INSTAGRAM: Nort Loan

    TWITTER: @LoanNortion

    LINKEDIN: Σύμβουλος δανεισμού για αμβλώσεις

    Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για δάνειο στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επείγουσα προσφορά δανείου.
    Γεια σε όλους, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον JAMES KELVINE, ο οποίος μου δανείστηκε για την ιατρική περίθαλψη του άρρωστου παιδιού μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο JAMES KELVINE ,, επικοινωνήστε μαζί του μέσω email εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για επαγγελματικό ή προσωπικό δάνειο, (jameskelvine28@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο Δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους κ.λπ. ανεξάρτητα από το πιστωτικό σας αποτέλεσμα.
    Προσωπικά δάνεια (ασφαλή και ακάλυπά)
    Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλή και Ασφαλή)
    Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα
    Επικοινωνήστε με τις ΗΠΑ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:
    (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή