οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ...

Από την "ΕΣΤΙΑ", κύριο θέμα


"ΕΣΤΙΑ", 11/06/20

5 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. JEST TO OŚWIETLONE OFICJALNE PRZESŁANIE DLA ŚWIATA
    UWAGA: NIE DOTYCZY LUDZKIEJ OFIARY
    Możesz skontaktować się z agentem świątynnym pod adresem illuminatiworld521@gmail.com

    Czy jesteś biznesmenem, politykiem, muzykiem, studentem? Chcesz być bogaty, sławny, potężny w życiu, przyłącz się do kultu Bractwa Iluminatów już dziś i otrzymaj natychmiastową, bogatą sumę. 1 milion dolarów tygodniowo i darmowy dom. bez względu na to, gdzie zdecydujesz się mieszkać na tym świecie, a nawet otrzymasz 50000000 USD miesięcznie ...

    Korzyści dla nowych członków, którzy stają się członkami Illuminati.
    1. Dom w wybranym kraju.
    2. Nowy samochód marzeń wyceniony na 1 500 000 USD.
    3. Jeden z najbogatszych ludzi na świecie

    Aby móc skontaktować się z naszymi partnerami, musisz mieć co najmniej 25 lat
    E-mail: illuminatiworld521@gmail.com lub zadzwoń +2349056393547

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματική μαρτυρία και καλά νέα !!!

    Το όνομά μου είναι mohammad, μόλις έλαβα το δάνειο μου και έχει μεταφερθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό, πριν από λίγες μέρες υπέβαλα αίτηση στην εταιρεία Dangote Loan μέσω της Lady Jane (Ladyjanealice@gmail.com), ρώτησα την Lady jane για την εταιρεία Dangote Loan Company απαιτήσεις και η Jane μου είπε ότι αν είχα όλους τους όρους, το δάνειο μου θα μου μεταβιβαζόταν χωρίς καθυστέρηση

    Και πιστέψτε με τώρα, καθώς το δάνειο μου ύψους 11 δισεκατομμυρίων με επιτόκιο 2% για την επιχείρηση εξόρυξης άνθρακα μόλις εγκρίθηκε και μεταφέρθηκε στον λογαριασμό μου, αυτό είναι ένα όνειρο που θα έρθει, υπόσχομαι στη Lady jane ότι θα πω στον κόσμο ότι είναι αλήθεια; και θα πω στον κόσμο τώρα γιατί είναι αλήθεια

    Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλη εγγραφής, τέλη άδειας, συμμορφωθείτε με την εταιρεία Dangote Loan και θα λάβετε το δάνειο σας

    για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email: mahammadismali234@gmail.com και επικοινωνήστε με την εταιρεία Dangote Loan για το δάνειο σας τώρα μέσω email Dangotegrouploandepartment@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να αναβιώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να έχετε ένα απροσδόκητο κόστος με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από την ACCESS FIRM είναι ένας κερδοφόρος τρόπος για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

    Η NEW FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε 1000 ευρώ (5.000.000 ευρώ), με αντίστοιχες περιόδους αποπληρωμής από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επιχειρηματικών, στεγαστικών και ενοποιητικών δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Τι πήρες:
    ; Άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια μετά την έγκριση
    ; Ανταγωνιστικά επιτόκια
    ; Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    ; Δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής δανείου (επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό δανείου)
    ; Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
    ; Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας θα ξεκινήσει έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να Στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (accessloanfirm2030@gmail.com)

    WhatsApp: +79258159150

    για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές οδηγίες.

    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή