οι κηπουροι τησ αυγησ

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Είναι κοινό μυστικό, ότι η σχέση με την αλήθεια και την ακρίβεια των πραγμάτων δεν αποτελεί αναγκαία συνθήκη γιά τα μέσα ενημέρωσης ( ; ), δηλαδή προπαγάνδας, δηλαδή κατασκευής γεγονότων, του κομματικού ιερατείου (και) του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη, αρχής γενομένης από το κομματικό δελτίο της "ΑΥΓΗΣ", μέσης κυκλοφορίας 600 φύλλων πανελλαδικώς κατά ΜΟ πλην Κυριακών. Αλλά να φθάνουν να είναι και τόσο αναξιόπιστοι, μετά λόγου γνώσεως ότι ψεύδονται ασυστόλως, αντιγράφοντας Βαξεβάνη σε περίοπτη θέση του σημερινού φύλλου (16/04/24), πάει πολύ! Ο καλός συνάδελφος Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε χθες από "ΤΑ ΝΕΑ" (από τη σελίδα "ΣΤΙΓΜΑ" που καθημερινώς επιμελείται), ότι η σχετική φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό στο Μαράθι Χανίων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ από την Κυριακή, αλλά από την προηγουμένη, Σάββατο-13/04), ώρες πολλές πριν τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή, που ήρξατο η επίθεση από Ιρανικού εδάφους εναντίον του Ισραήλ. "Λεπτομέρεια" προφανώς, προκειμένου έδαφος να καρπίσει ψευδής εικόνα γιά...αδιάφορο Π/Θ, να απολαμβάνεται το μπανάκι του (...) με επαπειλούμενη νέα κρίση στο Μεσανατολικό! Εντάξει, μπορεί να πληρώνονται γι' αυτό -γιά τέτοια τυφλή προπαγάνδα και τελικώς συσκότιση της ίδιας της αλήθειας των πραγμάτων- στο φύλλο που διευθύνει ο σύντροφος Σπύρος Σουρμελίδης, εκ μεταγραφής από το φιλο-ΣΥΡΙΖΑίϊκο συγκρότημα του "ΚΟΝΤRA", αλλά να μη ρίχνουν μία ματιά στα φύλλα της ημέρας, να μην ενημερώνονται, στοιχειωδώς έστω, γιά το τί γράφεται, ώστε να μην γράψουν ανακρίβειες των πραγμάτων την επομένη, όπως με την παρατιθέμενη φωτογραφία με τον Π/Θ στο Μαράθι; Θλιβερές καταστάσεις, πλην συνήθεις και επιβεβλημένες από την κεκτημένη ταχύτητα του ψεύδους που επιβάλλει η φαιοκόκκινη προπαγάνδα των ημερών, όπως εκπορεύεται από τα υπόγεια του κομματικού ιερατείου της Κουμουνδούρου...Γιά τη δημοσιογραφική δεοντολογία, άραγε, που καταπατάται βάναυσα με τέτοιες αθλιότητες θα επιληφθεί η ΕΣΗΕΑ, τελούσα δυστυχώς υπό συγκυβέρνηση τμήματος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ; Εάν, κατ' οικονομίαν, δεχθούμε ότι αυτή η δημοσίευση έγινε εν αγνοία (προσωπικώς δεν το σκέπτομαι καν) του διευθυντή της "ΑΥΓΗΣ", συντρόφου Σουρμελίδη, ο τελευταίος-έστω εκ των υστέρων-δεν θα αποκαταστήσει στο φύλλο της επόμενης, Πέμπτης-18/04, την πραγματικότητα, ελέγχοντας αυστηρώς τον/ τους υπευθύνους; Μπά τίποτε δεν θα συμβεί, θα το πάρει το πράγμα το ποτάμι, οι ανερυθρίαστοι θα το πνίξουν το άθλιο αυτό θέ(α)μα... Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

 ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ  "ΑΥΓΗΣ¨, 2.343(942), ΚΑΙ...



"Η ΑΥΓΗ", 16/04/24

....o Βαξεβάνης που είχε προηγηθεί την Κυριακή, αλλά....



...η ακρίβεια του πράγματος  από τον Γιώργο Παπαχρήστο,
 από "ΤΑ ΝΕΑ" της Δευτέρας!


«Μεροκαματιάρηδες» λασποφόροι

Σε επίρρωση των όσων αναφέρω περί αντιπολίτευσης για τα μπάζα, θα αναφέρω κάτι ακόμη. Ως είναι γνωστό, το «μηχανάκι» του ΣΥΡΙΖΑ στο δυσώδες Διαδίκτυο δουλεύει ακατάπαυστα και επί Κασσελάκη, θυμίζοντας τις… καλύτερες στιγμές του, τότε που ακόμη κυβερνούσαν. Δεν καταλαβαίνει δε, ούτε από Σάββατα, ούτε από Κυριακές κι αργίες. Εκεί στο μεροκάματο της εχθροπάθειας, της χολής, του μίσους και της ακαταπόνητης, διαρκούς ανθρωποφαγίας. 

Προσέξτε ιστορία που έπαιζε στις πρώτες θέσεις των trends του ελληνικού Χ (πρώην twitter) «Μαράθι». Τι είναι το Μαράθι; Μια παραλία στα Χανιά. Και γιατί έγινε trend; Γιατι ο Κυριάκος πήρε τη Μαρέβα και πήγε το Σάββατο το πρωί να κολυμπήσει – καλοκαιρινός εντελώς ο καιρός, 30άρια θερμοκρασία, έκανε δηλαδή ό,τι έκαναν και χιλιάδες άλλοι Ελληνες, μπορεί και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σ’ αυτούς. Τι ήταν να το κάνει όμως; Επεσαν να τον φάνε. Διότι, άκουσον, άκουσον, και φρίξε, έκανε κολύμπι την ώρα που οι Ιρανοί έστελναν πυραύλους και drones κατά του Ισραήλ!!

Το γεγονός ότι η επίθεση ξεκίνησε μετά από (πολλές) ώρες, εκεί κατά τα… μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος του Σαββάτου, και ότι ο ίδιος επέστρεψε στην Αθήνα, διότι χθες συνεκλήθη εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ υπό την ηγεσία του για την ανάλυση της κρίσης και την εξέταση της κατάστασης που δημιουργείται, ποσώς ενδιαφέρει τους «μεροκαματιάρηδες» λασποφόρους. Αλλωστε κάτι τέτοια είναι… μικρολεπτομέρειες. Σημασία είχε γι’ αυτούς να δημιουργηθεί μια, συγκεκριμένη, εντύπωση. Οτι είναι τουρίστας, δεν είναι πρωθυπουργός.

Ναι, παιδιά, αλλά με κάτι τέτοια πετυχαίνετε το ακριβώς αντίθετο από αυτά που επιδιώκετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου