οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Η ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ, χαρακτηρίζει το “ήθος και το ύφος” των ανθρώπων που την υπογράφουν. Δεν μπορεί όμως να εκφράζει το φορέα στο σύνολό του. Το ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να υπόκειται σε έλεγχο για τις επιλογές επί των κεφαλαίων που διαχειρίζεται. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο ΔΣ, όπως προέκυψε η “ηλεκτρονική ψηφοφορία” -την οποία και επέβαλε το κοινό σχήμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ο ρόλος αυτός ανήκει στον Τύπο....






 Ο κ. Παπαχρήστος τσαλαπατά την κοινή λογική”. Αυτός είναι ο τίτλος της εισαγωγής στην ανακοίνωση του Ενιαίου Δημοσιογράφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης επιχειρώντας να απαντήσει στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Tα Νέα”  για τον ΕΔΟΕΑΠ.  Η απάντηση του ΕΔΟΕΑΠ διακατέχεται από μια γενική ειρωνία για το δημοσιογράφο και για τους πολιτικούς αντιπάλους του σχήματος συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λογοπαίγνια επί των ονομάτων τους. Δεν ανταπόκρινεται σε φορέα που διαχείριζεται τις εισφορές των ασφαλισμένων και των ΜΜΕ.

Το σημερινό επίμαχο δημοσίευμα των “Νέων”.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές, που μέλη του ΔΣ του φορέα, σε κλειστά forum στα social media, “βυσσοδομούν” κατά δημοσιογράφων που επιχειρούν να ασκήσουν κριτική στη διαχείριση στο πολιτικό σχήμα που ενώνει την Κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση στον ΕΔΟΕΑΠ.

Η ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ, χαρακτηρίζει το “ήθος και το ύφος” των ανθρώπων που την υπογράφουν.  Δεν μπορεί όμως να εκφράζει το φορέα στο σύνολό του. Το ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να υπόκειται σε έλεγχο για τις επιλογές επί των κεφαλαίων που διαχειρίζεται. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο ΔΣ, όπως προέκυψε η “ηλεκτρονική ψηφοφορία” -την οποία και επέβαλε το κοινό σχήμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ο ρόλος αυτός ανήκει στον Τύπο.

Θα περιμένουμε τις- επί της ουσίας- απαντήσεις του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ επί της “ψηφιακή ψήφου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου