οι κηπουροι τησ αυγησ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

"ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ..."ΕΡΓΟ ΣΥΡΙΖΑ" ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ "ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ"!
















Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τα…έργα του ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνούσε στον τομέα της άμυνας και βγήκαν να διεκδικήσουν “το δίκιο τους”, ξεχνώντας τον κυβερνητικό τους εταίρο-αναντικατάστατο δεκανίκι τους γιά τη “δεδηλωμένη” στο Κοινοβούλιο, βεβαίως και απόλυτο άρχοντα στο ΥΠΕΘΑ με επιταγή εν λευκώ του Π/Θ Τσίπρα, τον ΥΕΘΑ “τους” Παν. Καμμένο.

Εξ ού και θεωρούν ότι “αδικήθηκαν” από όσα είπε ο ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην τελευταία του συνέντευξη στον “Real FM” και έσπευσαν να τοποθετηθούν επισήμως εν μέσω αργιών, αφού πρώτα μίλησε ως «λαγός» για την πάρτη τους, η μιλιταίρε φωνής τους στα ΜΜΕ, ο αγαπημένος τους ιστότοπος «Militaire».

Σχετικώς αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κοινή δήλωση των Δρίτσα, εξαδέλφου Τσίπρα, Ρήγα και Μπαλάφα:

“Μιλάμε με ειλικρίνεια και γενναιότητα στον ελληνικό λαό. Και μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς εξωραϊσμούς, για τα βήματα που κάναμε και παραδώσαμε έτοιμο το Πρόγραμμα αναβάθμισης του στόλου των F-16 σε Viper ή την προετοιμασία για τις φρεγάτες, καθώς και για πολλά άλλα βήματα κρίσιμης σημασίας για την Άμυνα της χώρας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα F-16 Viper είναι σήμερα τα πλέον περιζήτητα παγκοσμίως, πολεμικά αεροσκάφη. Όταν εμείς δρομολογήσαμε το Πρόγραμμα, δεν ήταν διόλου έτσι τα πράγματα. Αυτό σημαίνει σεβασμός στις ανάγκες, εξοικονόμηση πόρων και διορατικότητα. Δηλαδή, έργο ΣΥΡΙΖΑ.Αναμένουμε και ελπίζουμε να επικρατήσει η γενναιότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύνη. Καμία δημαγωγική σκοπιμότητα δεν θα γίνει ανεκτή από μας για κανένα ζήτημα και ιδιαίτερα για τα θέματα της Άμυνας.” 



Έχουν, όμως, και το …παραπονάκι τους στο ΣΥΡΙΖΑ και γιά το…. «θαύμα εξαφάνισης» του Αλέξη Τσίπρα από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι Υπηρεσίες Επικοινωνίας και Εθιμοτυπίας του ΓΕΝ, για τον εορτασμό των Θεοφανίων στο λιμάνι του Πειραιά, παίρνοντας την μπάλα και πάλι από το “Militaire” τους που προηγήθηκε, γράφοντας: “Οι «εξαφανίσεις» προσώπων που θεωρούνταν «ανεπιθύμητα» γινόταν (πληθυντικός θα απαιτείτο με το υποκείμενο σε πληθυντικό) συστηματικά σε καθεστώτα ολοκληρωτικά. Στο ΓΕΝ και στο ΓΕΕΘΑ προφανώς δεν «εξαφάνισαν» τον Α.Τσίπρα, απλά αποφάσισαν να μη στείλουν καμία φωτογραφία με την παρουσία του στα Θεοφάνεια! Αυτά δεν έχουν γίνει ΠΟΤΕ σ΄ ολόκληρη τη μεταπολίτευση!”

Εδώ είναι να απορεί κανείς, πώς τόσοι επίσημοι περί των ΕΔ ΣΥΡΙΖΑίοι, φέρονται να  αγνοούν(;) ότι ο φωτογράφος του ΠΝ δεν θα μπορούσε να έχει άλλη αποστολή στον Πειραιά από την φωτογραφική κάλυψη του Α/ΓΕΝ και του κατάπλου των δύο ΤΠΚ του Στόλου γιά την τελετή, φωτογραφίζοντας βεβαίως και τον Τσίπρα, υπό την προϋπόθεση ότι θα είχε προσέλθει εγκαίρως και όχι με καθυστέρηση όπως το συνηθίζει...Πάντως η παρουσία του υπάρχει στο συνοδευτικό δελτίο Τύπου, πράγμα που αναγνωρίζει το ΣΥΡΙΖΑίϊκο «Militaire», αλλά αποσιωπά η δήλωση του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ…

Η προπαγάνδα απαιτεί κι αυτή κάποιους κανόνες αλήθειας των πραγμάτων...

TO ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΥΕΘΑ:
https://www.mod.mil.gr/synenteyxi-ypoyrgoy-ethnikis-amynis-nikolaoy-panagiotopoyloy-ston-r-s-real/


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ “Μilitaire”:
https://www.militaire.gr/exafanizontas-ton-tsipra-apo-tin-teleti-gia-ta-theofaneia-ston-peiraia-faoyl-gen-me-egkrisi-geetha/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου