οι κηπουροι τησ αυγησ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

"....Σε όσους λοιπόν και σήμερα επιμένουν να χαρακτηρίζουν αυτήν την τεράστια αθλήτρια ως ναζί και ρατσίστρια, προβάλλοντας επάνω της τίποτε περισσότερο από την μισαλλοδοξία και τη σκατοψυχία τους, έχω να πω πως εύχομαι να δαγκώσουν τη γλώσσα τους και να δηλητηριαστούν από το ίδιο τους το σάλιο..."



Αναδημοσίευση από: protothema.gr

«Κακή επιλογή» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης τα συγχαρητήρια που έδωσε ο πρωθυπουργός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για την τεράστια επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών Γιώργος Κυρίτσης -ο οποίος δεν έχει διαφοροποιηθεί σε κανένα πεδίο της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, στην οικονομία, στα εξωτερικά θέματα ή αλλού, ενώ στην ανείπωτη εθνική τραγωδία στο Μάτι έλαμψε διά της απουσίας του αποφεύγοντας να αρθρώσει την παραμικρή έστω κριτική γα τους χειρισμούς, τα λάθη ή τις παραλείψεις της κρατικής μηχανής και των κυβερνητικών στελεχών που είχαν σαν αποτέλεσμα 93 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους- ασκεί κριτική στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συγχαρεί την πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου!

Δεν είναι γνωστό ποια ήταν η πρόθεση του Γιώργου Κυρίτση όταν αποφάσισε να εγκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα για την κίνησή του να αποδώσει τα εύσημα στη Βούλα Παπαχρήστου. Θέλει άραγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αντλήσει «πολιτικά» ή κάποιου είδους μικροκομματικά οφέλη ενισχύοντας την επιχειρηματολογία όσων θεωρούν ότι η Βούλα Παπαχρήστου είναι ακροδεξιά; Θέλει να «χαϊδέψει» τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν να περιθωριοποιηθεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για ένα λάθος που έκανε στο παρελθόν και το οποίο της κόστισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Ή μήπως το κίνητρο του Γιώργου Κυρίτση ήταν απλά να συμβάλλει στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει η συζήτηση από την κριτική για την κρατική ολιγωρία που προκάλεσε 93 θανάτους στο Μάτι σε άλλα πιο αδιάφορα θέματα;

Και ακόμη...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: ΤΗ Βούλα Παπαχρήστου, εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου αναδημοσίευσε κάποια στιγμή στον προσωπικό της τοίχο ένα ανέκδοτο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ρατσιστικό και πόσο δε μάλλον ρατσιστική άποψη.
Το ανέκδοτο έλεγε, πως με τόσους Αφρικανούς στην Αθήνα τα κουνούπια του Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό.
Δεν υπάρχει ούτε υποψία ρατσισμού, μιας και το ανέκδοτο σκωπτικά καταδεικνύει ότι οι λαθρομετανάστες από την Αφρική είναι ήδη πάρα πολλοί.
Δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά σε εθνοτικά χαρακτηριστικά.
Παρόλα αυτά η πρωταθλήτρια που μέχρι τότε σήκωνε ψηλά την σημαία της χώρας μας και έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους, ζήτησε από την ομοσπονδία της συγγνώμη.
Πότε ζήτησε;
Όταν ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το θέμα και απαίτησε την κεφαλή της επί πίνακι το οποίο και κατάφερε, όπως πάντοτε άλλωστε στη χώρα που καταδυναστεύεται ιδεολογικά από μια δράκα κομμουνιστικών κοματόσκυλων .
Αντίθετα, η Γερμανίδα σημαιοφόρος, είχε γράψει την ίδια σχεδόν χρονική στιγμή στον δικό της τοίχο, ότι με τόσους Έλληνες αθλητές που κυκλοφορούσαν στο Ολυμπιακό χωριό θα έπρεπε να προσέχουν να μην τους κλέψουν τα πράγματα.
Τι έκανε η ομοσπονδία του σοβαρού Γερμανικού κράτους για τον ορισμό της ρατσιστικής ανάρτησης της αθλήτριάς της;
Την έπνιξε, δεν έδωσε καμία συνέχεια και η νεαρή αθλήτρια συνέχισε κανονικά τη ζωή της εκπροσωπώντας τη χώρα της και χτίζοντας το μέλλον της.
Στην Ελλάδα οι σκατόψυχοι μουλάδες της πολιτικής ορθότητας που αστυνομεύουν την αναπνοή μας και ψάχνουν τα επόμενα θύματα για να εξοντώσουν και να κανιβαλίσουν αχόρταγα, πέτυχαν να αποκλείσουν την νεαρή πρωταθλήτρια από το όνειρό της και να την στιγματίσουν ως ρατσίστρια και ναζί.
Η κοπέλα, δείχνοντας από τι πάστα είναι χτισμένοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, στάθηκε στα πόδια της και με το χρυσό της μετάλλιο έδωσε την καλύτερή της απάντηση στους λασπολόγους της.
Σε όσους λοιπόν και σήμερα επιμένουν να χαρακτηρίζουν αυτήν την τεράστια αθλήτρια ως ναζί και ρατσίστρια, προβάλλοντας επάνω της τίποτε περισσότερο από την μισαλλοδοξία και τη σκατοψυχία τους, έχω να πω πως εύχομαι να δαγκώσουν τη γλώσσα τους και να δηλητηριαστούν από το ίδιο τους το σάλιο.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ: Η Βουλα Παπαχρήστου το '12 έσφαλε και τιμωρήθηκε. Από τότε δεν έχει υποπέσει σε κάποιο αδίκημα και ούτε γνωρίζουμε τις τωρινες της απόψεις. Συγχαίρουμε τη μεγάλη της προσπάθεια και επιτυχια όπως κάνουμε με όλα τα παιδιά των οποίων επίσης τις απόψεις δεν ξέρουμε. Η Δημοκρατία είναι γενναιόδωρη και σοφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου