οι κηπουροι τησ αυγησ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΕΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟ...ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ...

Από την "ΑΥΓΗ"  και "ΤΑ ΝΕΑ"


"Η ΑΥΓΗ", πρωτοσέλιδο, 30/01/18
Προσθήκη λεζάντας
Προσθήκη λεζάντας

"Η ΑΥΓΗ", 30/01/18



"ΤΑ ΝΕΑ", 30/01/18
ΠΑΝΤΩΣ, Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΛΑ!

Ανατροπή μέσω Αθηνών;


Προσέξτε με τώρα, θα αναλύσω, όσο πιο εύληπτα γίνεται, την περίπτωση να έχουμε στην Κύπρο μια επανάληψη του «ελληνικού πειράματος», ήτοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οπως είναι γνωστό στην Κύπρο αναμετρώνται την Κυριακή ο πρόεδρος Αναστασιάδης με τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ Μαλά. Αν και λογικό φαβορί είναι ο πρόεδρος Αναστασιάδης, δεν είναι λίγοι στην Κύπρο (και εδώ, στο Μέγαρο Μαξίμου!!) εκείνοι που πιστεύουν ότι «μπορεί να γίνει η ανατροπή». Πώς να γίνει αυτό; Μέσω Αθηνών.
Εξηγώ, εν τάχει. Ο κύριος Μαλάς είναι η επιλογή Τσίπρα, τον δέχθηκε προ μηνών στο Μέγαρο Μαξίμου, ο δε ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του και τότε, και χθες, εκδήλωσε τη στήριξή του. Ο γραμματέας του κόμματος Ρήγας συνομίλησε και με τον κύριο Μαλά και με τον Αντρο Κυπριανού, τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ. Μπορεί όμως να εκλεγεί ο κύριος Μαλάς; Μπορεί!
Αν βάλει το χεράκι του ο (συν)εταίρος του Τσίπρα, ο οποίος συνδέεται φιλικά με τον Νίκο (Νικόλας, λέγεται στην Κύπρο, αγαπητέ Γιώργο)  Παπαδόπουλο, ο οποίος κατετάγη τρίτος στην προχθεσινή εκλογή με 25%. Η σχέση τους, λέει, είναι ισχυρή και ο (συν)εταίρος μπορεί να τον πείσει να ταχθεί υπέρ του Μαλά στον δεύτερο γύρο της προσεχούς Κυριακής.
Θα το κάνει; Θα το δείξει η κάλπη της Κυριακής...
"ΤΑ ΝΕΑ?, 30/01/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου