οι κηπουροι τησ αυγησ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Σε αυτό το σηµείο, εγώ σχεδόν σε κατάσταση πανικού, αναζήτησα λύσεις στο τµήµα ταυτοτήτων του Αστυνοµικού Τµήµατος Αγίας Παρασκευής. Εκεί, οι εργαζόµενοι, ως ο «από µηχανής θεός», µε υποστήριξαν µε υποδειγµατικό τρόπο. Η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του τµήµατος αυτού ήταν υψηλού επιπέδου: από την πρώτη στιγµή, υπήρξε κατανόηση των δυσκολιών που αντιµετώπιζα (µέχρι και για τη σωστή ορθογραφία µε τους λατινικούς χαρακτήρες µε βοήθησαν – κι όχι αυτή που, λανθασµένα, βασίζεται σε µετάφραση πάνω στο κάθε γράµµα), σεβασµός, υποστήριξη και καθοδήγηση προς τις βέλτιστες λύσεις σε όλα τα επιµέρους ζητήµατα µε αποτέλεσµα την άµεση τακτοποίηση του θέµατός µου. Εκτός όµως όλων αυτών, διέθεταν και κάτι ακόµα που σπανίζει στις µέρες µας: χιούµορ και ανθρωπιά...

Από την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

να προχωρήσει µία σηµαντική εµπορική συµφωνία από τον χώρο της επαγγελµατικής µου δραστηριότητας στο εξωτερικό, θα έπρεπε να έχω πρόσφατη αστυνοµική ταυτότητα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης, οι οικονοµικές συνέπειες θα ήταν τεράστιες. Οι δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν έµοιαζαν µε τα ψηλά βουνά µπροστά µου.

Σε αυτό το σηµείο, εγώ σχεδόν σε κατάσταση πανικού, αναζήτησα λύσεις στο τµήµα ταυτοτήτων του Αστυνοµικού Τµήµατος Αγίας Παρασκευής. Εκεί, οι εργαζόµενοι, ως ο «από µηχανής θεός», µε υποστήριξαν µε υποδειγµατικό τρόπο. Η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του τµήµατος αυτού ήταν υψηλού επιπέδου: από την πρώτη στιγµή, υπήρξε κατανόηση των δυσκολιών που αντιµετώπιζα (µέχρι και για τη σωστή ορθογραφία µε τους λατινικούς χαρακτήρες µε βοήθησαν – κι όχι αυτή που, λανθασµένα, βασίζεται σε µετάφραση πάνω στο κάθε γράµµα), σεβασµός, υποστήριξη και καθοδήγηση προς τις βέλτιστες λύσεις σε όλα τα επιµέρους ζητήµατα µε αποτέλεσµα την άµεση τακτοποίηση του θέµατός µου. Εκτός όµως όλων αυτών, διέθεταν και κάτι ακόµα που σπανίζει στις µέρες µας: χιούµορ και ανθρωπιά.

Η επιστολή αυτή, λοιπόν, είναι µια ελάχιστη ανταπόδοση στην εξαιρετική συµπεριφορά τους. Εύχοµαι τέτοιου είδους συµπεριφορές να αποτελέσουν έµπνευση και παράδειγµα προς µίµηση για το σύνολο των εργαζοµένων στην Ελληνική Αστυνοµία!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΜΒΡΙΑΣ,
Αγία Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου